Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till föräldramöte! Lira BK P09

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till föräldramöte! Lira BK P09"— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till föräldramöte! Lira BK P09

2 Agenda Liras värdegrund Förhållningssätt barn och föräldrar
Björxdagen 11/6 Lira BKs Fotbollsskola 2016 Seriespel och sammandrag 2016 Träningstider Uppstart Björsbyn Föräldragruppens engagemeng Sommarträff

3 Liras värdegrund

4 Förhållningssätt

5 Förhållningssätt

6 Till barnen Vi hejar på varandra när vi kommer till träningen
Vi försöker lära oss varandras namn Vi peppar varandra under träningarna Vill man säga något under samlingarna så räcker man upp handen Behöver man lämna träningen för att t ex gå på toaletten eller gå tidigare så säger man till en tränare Lyssna på tränarna!

7 BJX-dagen Två lag från Lira BK P09 Varje lag spelar två matcher
Vi delar upp lagen på plats på lördag

8 Fotbollsskolan 19-22 juni, Porsö IP
Sön 10-13 Mån-Tis 9-14 Ons 9-15 (avslutning på Skogsvallen) Lunch medtages. Vatten och mellanmål får barnen där, samt även en fotboll så de behöver ej ta med egen. Fotbollsträning som vanligt söndagen den 19/6 i Björsbyn för dem som inte är anmälda till fotbollsskolan

9 Sammandrag Vi har anmält två lag till serien (Blå och Gul). Vi vet inte ännu hur dessa delas in. Förslag att Lira BK P09 arrangerar sammandrag mitten/slutet av augusti (väntar på ok för planbokning) Övriga datum för sammandrag är 18/6 Rutvik SK 7/8 Luleå SK 4/9 Luleå FC Mer info senare, det kommer att behövas hjälp av föräldragruppen!

10 Träningstider När ska söndagsträningen ligga? Frågor har kommit upp om ev eftermiddagsträning. Kl 10 eller kl 15? Ska vi köra träningar under hela sommaren eller ha något uppehåll under juli? Ska vi boka in någon fler tid i veckan än söndag? Någon vardagskväll?

11 Uppstart Björsbyn Parkering – använd parkeringsplatsen, ej parkera på sidan av vägen Fiket öppet vardagar Omklädningsrum med dusch och toalett finns på anläggningen

12 Föräldragruppens engagemang
Vi kommer att behöva hjälp under alla sammandrag – både vårt eget och de andra Vi kommunicerar med er och ni med varandra genom forumet på lagsidan Ju fler som kan hjälpa till, desto mindre lass behöver varje person bära Sponsring från företag är välkommet, kontakta oss för mer info om ni har möjlighet att bidra Vi kommer att, i den mån vi får in pengar, lägga dessa i en lagkassa för P09. Vad gör vi med ev sponsringspengar?

13 Sommarträff Finns intresse att hitta på något annat för att träffas och umgås vid sidan av fotbollen? Tex en grillkväll på Ormberget?

14 Tack för att ni kom! Lira BK P09


Ladda ner ppt "Välkomna till föräldramöte! Lira BK P09"

Liknande presentationer


Google-annonser