Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Användarguide Torslanda HK F-03

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Användarguide Torslanda HK F-03"— Presentationens avskrift:

1 Användarguide Torslanda HK F-03

2 MyClub hemsida Flickor 03´s hemsida når ni antingen direkt via länken Eller genom att gå in på och sedan välja ungdomslag och F-03

3 Nyheter På förstasidan hittar ni både lagnyheter och föreningsnyheter. När vi lägger ut nyheter som är viktiga för alla skickar vi även ett mail med en länk till nyheten.

4 Kalender I Kalendern hittar ni alla aktiviteter som gäller för F-03.
Det går också att prenumerera på kalendern och det gör ni genom att klicka på prenumerera (längst ner till vänster på sidan) och sedan följa någon av beskrivningarna.

5 Aktiviteter Under aktivitet läggs mycket information och det är bra om man alltid går in där och kikar om man letar efter exempelvis spelschema, vilka cuper som ska spelas eller liknande. Mer information om aktiviteter på kommande sidor.

6 Aktiviteter/planering
Under planering står säsongens planerade cuper.

7 Aktivitet/Övrigt Annat som också ligger under aktiviteter är information om kickoffer, avslutningar osv. Här hittar ni även länkar till de cuper vi anmäler oss till samt spelschema.

8 Laguttagningar Så fort vi har lag klara till seriespel eller cuper läggs det ut under laguttagningar.

9 Kontaktuppgifter Här finns telefonnummer och e-postadresser till tränare och övriga ansvariga i THK F-03

10 Övrigt Här fyller vi på mer ny information allt eftersom. För tillfället hittar ni bland annat trivselregler som tjejerna själva har tagit fram.

11 Arrangemang Här läggs all information från Arrangemangsgruppen. Det finns instruktioner för dem som ska arbeta i kiosken, schema för de olika arbetspassen osv.


Ladda ner ppt "Användarguide Torslanda HK F-03"

Liknande presentationer


Google-annonser