Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

P-05 Föräldramöte 2014-10-06.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "P-05 Föräldramöte 2014-10-06."— Presentationens avskrift:

1 P-05 Föräldramöte

2 Agenda Ekonomi Ansvariga föräldrar Anmälan/avanmälan Bekräftelse
Matchkläder Träningstider Inomhuscuper Utomhussäsongen 2015 Övrigt

3 Ekonomi I lagets kassa finns nu 20 807:-
Vår cup gav en total intäkt på 9130:- (700:- borträknat för växelkassa) Till P05: 5478:- (plus 620:- för egna utlägg) SGIF: 3652:-

4 Ansvariga föräldrar Lottansvarig Kioskansvarig
Till lottansvarig valdes Fredrik Muhl (Lucas). Fredrik kommer att samordna allt gällande lotter, t. ex. Sverigelotter. Kioskansvarig Till kioskansvariga valdes Maria Persson (Alfons) och Henrik Roskvist (Isaac). I framtiden kommer bemanningslistor för ex. kiosk och grill att skickas ut och sedan är det upp till var och en som vill byta att ordna med detta själv. När bytet är gjort skall detta meddelas kioskansvariga.

5 Anmälan/avanmälan/bekräftelser
Vid samtliga tillfällen vi önskar anmälan så gäller detta oavsett ifall barnen skall vara med eller ej. Är man anmäld till ett tillfälle och blir sjuk eller får annat hastigt påkommande hinder måste detta meddelas så snart som möjligt. Vid de tillfällen man utses att exempelvis stå i kiosk/grill vill vi ha en bekräftelse så att vi vet att informationen gått fram.

6 Matchkläder I fortsättningen kommer vi att utse förälder som ansvarar för tvätten av ett eller flera lag.

7 Träningstider under hösten
Vi kommer enbart att träna en dag i veckan under hösten, onsdagar – i Furulund. Vi uppmuntrar till att låta barnen hålla på med andra idrotter parallellt med fotbollen. För de barn som vill träna lite extra fotboll kommer vi att ha extraträningar utomhus på måndagar. Dessa skall betraktas som extraträningar där upplägget också kan komma att vara annorlunda ”vanliga” träningar.

8 Inomhuscuper / matcher
Vi kommer att hålla vår traditionsenliga julcup även i år. Datumet är ännu inte fastslaget men kommer förmodligen att vara 28:e eller 29:e december. Vi har anmält oss till Kristianstad Arena Cup som kommer att äga rum den 21 februari. Vid ett antal lördagar kommer vi att spela ”träningsmatcher” mot ett inbjudet lag. För deltagande i dessa krävs anmälan samt närvaro på minst 2 av de 4 senaste inomhusträningarna.

9 Utomhussäsongen 2015 Det är fortfarande inte helt bestämt hur utomhussäsongen kommer att spelas. Förmodligen kommer det att vara i en form av poolspel som lottas av BFF. Vi kommer att delta i ett antal cuper under utomhussäsongen. MAIFs sommarcup (Hällevik), Ifö cup (Bromölla) samt förmodlig Halör cup (Höllviken).

10 Övrigt Vid vissa tillfällen kommer ett maxantal platser att finnas. Vid behov kommer de spelare som tränat mest att ha företräde. Ett långsiktigt mål är att delta i Gothia cup om tre år när barnen är 12 år.


Ladda ner ppt "P-05 Föräldramöte 2014-10-06."

Liknande presentationer


Google-annonser