Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Information från UK (FL14)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Information från UK (FL14)"— Presentationens avskrift:

1 Information från UK (FL14)
Bemanning i UK behöver utökas under året och påfyllning sker främst från de yngre lagen. Representanter från P/F 05 och 06 ska utses under året. Separat utskick kommer i höst. Förbered och planera för vem som kan representera ditt lag. De är ju inte med på lägret!!!!! Dokument och information på hemsidan:

2

3 Föreningscuper Syfte:
Föreningscuper är cuper där RP samordnar busstransport t/r och där målsättningen är att så många lag som möjligt från föreningen åker. Föreningens lag stöttar varandra och försöker i möjligaste mån att följa de andra RP lagen under cupen. Genom föreningscuper stärker vi vår föreningskänsla. Ska ett lag åka på cup så väljer man i första hand att åka på föreningscuperna. Därutöver kan lagen själva välja cuper som passar. Samåkning och samordning sker via föreningen. Anmälan till cuper sker alltid ske via de egna lagen. Vid anmälan av lag till cuper ska vi alltid anmäla oss som RP IF Linköping följt av nummer, färg eller liknande om så behövs för att skilja lagen åt om man har flera lag i samma åldersgrupp.  Hur många cuper laget ska åka på är upp till varje lag. I första hand ska man åka på föreningscuperna. För att verkligen få så stor uppslutning som har vi i år begränsat dessa till tre stycken. Därutöver finns nedan en lista med rekommenderade cuper och andra bra cuper som föreningen har erfarenhet av.

4 Föreningscuper Cup Datum Ålder Ort Kommentar Hemsida Hallbybollen
3-5/ -05 t.o.m. Junior Jönköping -05 minihandboll Potatis Cup 17-19/ -05 till A ungdom Alingsås -05 atiscupe Järnvägen Cup Maj -05 t.o.m. A- ungdom Hallsberg -05 minihandboll Spelas utomhus nvagen- Handboll/Foreningen/Lagsidor/Jar nvagenCup/

5 Rekommenderade cuper Cup Datum Ålder Ort Kommentar Hemsida Skadevi Cup 31/10- 2/ -05 t.o.m A- ungdom Skövde -05 minihandboll Partille Cup 30/6- 4/ -04 och uppåt Göteborg Spelas utomhus med internationella regler För de rekommenderade cuperna och andra cuper kan vi hjälpas åt med samåkning med buss via kansliet om intresset/anmälda lag är stort, men de är inte föreningscuper.


Ladda ner ppt "Information från UK (FL14)"

Liknande presentationer


Google-annonser