Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det är spännande för Lions Clubs International att kunna sprida ett nytt utmärkelseprogram som belönar lionmedlemmar som hjälper vår organisation att växa.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det är spännande för Lions Clubs International att kunna sprida ett nytt utmärkelseprogram som belönar lionmedlemmar som hjälper vår organisation att växa."— Presentationens avskrift:

1 Det är spännande för Lions Clubs International att kunna sprida ett nytt utmärkelseprogram som belönar lionmedlemmar som hjälper vår organisation att växa genom att bjuda in nya medlemmar och bilda nya klubbar. 100-årsjubileets program för medlemsutmärkelser ger medlemmar runtom i världen tillfälle att delta i vårt hundraårsfirande som markerar 100 år av hjälpinsatser på våra hemorter.

2 Vårt 100-årsfirande inleddes officiellt i juli 2014 med lanseringen av 100-årsjubileets hjälputmaning vilken uppmuntrar våra lionklubbar att delta i våra fyra globala servicekampanjer för att hjälpa 100 miljoner människor till juni 2018. Lionmedlemmar har redan antagit denna utmaning genom att planera och anordna serviceaktiviteter som engagerar lokala ungdomar, hjälper inom synområdet, lindrar hungersnöd och värnar om miljön.

3 100-årsjubileets program för medlemsutmärkelser ger medlemmar och klubbar möjlighet att delta i firandet och hjälpa till att stärka vår organisation för de kommande 100 åren.

4 100-årsfirande: Medlemsutmärkelser
Kvalificeringsperiod för medlemsutmärkelser 1 april juni 2018 100-årsjubileets program för medlemsutmärkelser inleds den 1 april 2015 och pågår till den 30 juni 2018.

5 Hur kan medlemmar få utmärkelser?
Så hur kan medlemmar få utmärkelser? Det är så enkelt som att be en person bli medlem i en klubb, eller hjälpa till att bilda en klubb i ert område.

6 Utmärkelser för individuella medlemmar
Det här kan enskilda medlemmar göra för att börja förtjäna sina utmärkelser.

7 Individuella utmärkelser
Bjud in en ny medlem... Få erkänsla som… NYTT!!! Jubileumsfadder Varje medlem som står fadder för en ny medlem mellan 1 april 2015 –30 juni 2018 får omedelbart ett erkänsla som jubileumsfadder. Faddermedlemmar får en faddernål, som endast finns i begränsad utgåva, och ett diplom som hedrar dem för att de hjälper sin klubb att växa. Medlemmar som står fadder för en ny medlem mellan 1 april 2015 – 30 juni 2018.

8 Individuella utmärkelser
Hjälp till att bilda en ny klubb... Få erkänsla som… Nytt! Organisatör av jubileumsklubb Medlemmar som hjälper till att bilda en ny klubb mellan 1 april 2015 – 30 juni 2018 får omedelbart erkänsla som organisatör av jubileumsklubb! Dessa medlemmar får en nål, som endast finns i begränsad utgåva, och ett diplom som ger dem erkänsla för att de utvecklar lionandan i sitt område. Medlemmar som hjälper till att bilda en ny klubb mellan 1 april 2015 –30 juni 2018.

9 100-årsjubileets medlemsutmärkelser - progressiv erkänsla
Utmärkelseprogrammet ger progressiv erkänsla till förtjänta medlemmar. Stå fadder för en ny medlem eller hjälp till att bilda en ny klubb så får du automatiskt ytterligare erkänsla. 100-årsjubileets program för medlemsutmärkelser ger progressiv erkänsla till medlemmar som framgångsrikt står fadder för nya medlemmar eller hjälper till att bilda nya klubbar. Programmet belönar Lions som bjuder in medlemmar som engagerar sig i att hjälpa hemorten och skapa starka och stabila nya klubbar. Det betyder att ju längre en ny medlem eller ny klubb håller sig aktiv och fullgör sina skyldigheter, desto mer erkänsla kan en medlem få.

10 100-årsjubileets medlemsutmärkelser – progressiv erkänsla
Jubileumslion – diamant Jubileumsmedlem/jubileumsklubb fullgör sina skyldigheter i 3 år och en dag. Jubileumslion – guld Jubileumsmedlem/jubileumsklubb fullgör sina skyldigheter i 2 år och en dag. Jubileumslion – silver Jubileumsmedlem/jubileumsklubb fullgör sina skyldigheter i 1 år och en dag.   När en medlem har fått erkänsla som jubileumsfadder eller som organisatör av en jubileumsklubb kan de få ytterligare erkänsla för varje år som den nya medlemmen eller nya lionklubben förblir aktiv! Ju längre de förblir aktiva, desto mer erkänsla! Om den nya medlemmen eller nya lionklubben fullgör sina skyldigheter i ett år och en dag hedras jubileumsfaddern eller klubborganisatören som jubileumslion på silvernivå. Om den nya medlemmen eller nya lionklubben fullgör sina skyldigheter i två år och en dag hedras jubileumsfaddern eller klubborganisatören som jubileumslion på guld. Och om den nya medlemmen eller nya lionklubben fullgör sina skyldigheter i tre år och en dag hedras jubileumsfaddern eller klubborganisatören som jubileumslion på diamant nivå.

11 100-årsjubileets medlemsutmärkelser – progressiv erkänsla
Jubileumslion – silver Ny medlem/ny klubb fullgör sina skyldigheter i ett år och en dag. Jubileumslion erhåller följande: Specialnål Omnämnande på webbplatsen för LCI:s 100-årsjubileum Och för varje nivå som uppnås ökar erkänslan för medlemmar som hjälper vår organisation att växa! En medlem som når silvernivån får en nål, som endast finns i begränsad utgåva, samt erkänsla på Lions Clubs Internationals webbplats! En medlem som når guldnivån får en ny nål, som endast finns i begränsad utgåva, som firar framgången, samt visad erkänsla vid områdesforum samt distrikts- och riksmöten. Medlemmen hedras också på LCI:s webbplats.

12 Jubileumslion – guld Ny medlem/ny klubb fullgör sina skyldigheter i två år och en dag. Jubileumslion erhåller följande: Specialnål Erkänsla vid områdesforum samt riks- och distriktsmöten Omnämnande på webbplatsen för LCI:s 100-årsjubileum

13 100-årsjubileets medlemsutmärkelser – progressiv erkänsla
Jubileumslion- diamant Ny medlem/ny klubb fullgör sina skyldigheter i tre år och en dag. Jubileumslion erhåller följande: Specialnål Får erkänsla vid internationella kongressen, områdesforum samt riks- och distriktsmöten Omnämns med andra diamantlions i tidningen LION Namn/foto på webbplatsen för LCI:s 100-årsjubileum En medlem som kommer upp i diamantnivån får en mycket speciell nål, som endast finns i begränsad utgåva, och ett diplom. Medlemmen hedras också vid internationella kongressen, områdesforum samt riks- och distriktsmöten. Utöver visad erkänsla på LCI:s webbplats får dessa medlemmar också visad erkänsla i tidningen LION. Kom ihåg att ju längre en ny medlem eller ny klubb fullgör sina skyldigheter, desto mer erkänsla kan en medlem få! Fullgjorda skyldigheter definieras som: Internationell medlemsavgift och inträdesavgift för ny medlem har betalats i sin helhet och det finns ingen utestående skuld om USD 50 eller mer som är nittio (90) dagar eller äldre.

14 Kubbutmärkelser Utöver individuell erkänsla till lionmedlemmar visar 100-årsjubileets program för medlemsutmärkelser också erkänsla för klubbar som arbetar med att öka sitt medlemstal eller hjälpa lionandan att växa på sina hemorter.

15 Klubbutmärkelser Erkänslan till klubbar är progressiv och visar erkänsla för klubbtillväxt och extension. Och precis som utmärkelserna för individuella medlemmar är den erkänsla som en klubb får också progressivt baserad på hur länge nya medlemmar och nya klubbar håller sig aktiva och fullgör sina skyldigheter.

16 Framstående jubileumsklubb
Klubbutmärkelser Framstående jubileumsklubb Lionklubb som tar upp minst tre (3) nya medlemmar under ett av åren för utmärkelseprogrammet. De nya medlemmarna måste hålla sig aktiva i två år och en dag. ELLER Lionklubb som står fadder för en ny klubb under ett av åren för utmärkelseprogrammet. Den nya klubben måste hålla sig aktiv i två år och en dag. Den första nivån av erkänsla som en lionklubb kan få i programmet är titeln Framstående jubileumsklubb. Nivån uppnås när en klubb tar in minst tre nya medlemmar under ett av åren för jubileumsfirandet. ELLER klubben är listad som fadder för en ny klubb under ett av åren för jubileumsfirandet. Om de nya medlemmarna eller nya lionklubben fullgör sina skyldigheter i TVÅ år och en dag hedras klubben som Framstående hundraårsklubb. Observera att åren man kan kvalificera sig för dessa utmärkelser är följande: , som även innefattar månaderna april, maj och juni det här året och Det innebär att en klubb har möjlighet att få denna speciella status under de följande tre åren!

17 Erkänsla för Framstående jubileumsklubb
Ett nydesignat tygmärke skickas till alla Framstående jubileumsklubbar när de nya medlemmarna eller nybildad klubb har varit aktiv i två år och en dag, och klubben har fullgjort sina skyldigheter. Framstående jubileumsklubbar får visad erkänsla på LCI:s webbplats för 100-årsjubileet. Framstående jubileumsklubbar får visad erkänsla i form av en virtuell banderoll på funktionen Hitta en klubb på LCI:s webbplats. Framstående jubileumsklubbar får visad erkänsla vid internationella kongressen, områdesforum samt riks- och distriktsmöten. Vad får Framstående jubileumsklubbar för sina insatser? Först får de ett nydesignat tygmärke, som endast finns i begränsat utgåva. De får också visad erkänsla på Lions Clubs Internationals webbplats, på fuktionen Hitta en klubb på LCI:s webbplats, samt vid internationella kongressen, områdesforum samt riks- och distriktsmöten.

18

19 Jubileumsklubb i världsklass
Klubbutmärkelser Jubileumsklubb i världsklass Lionklubb som tar upp minst tre nya medlemmar under vart och ett av åren för utmärkelseprogrammet. Står fadder för en ny lionklubb under minst ett av åren för utmärkelseprogrammet. OCH Vi har tagit fram speciell erkänsla för lionklubbar som lyckas få klubben och distriktet att växa varje år under vårt hundraårsfirande. Vi kommer att hedra klubbar som tar in minst tre nya medlemmar under vart och av åren för utmärkelseprogrammet OCH står fadder för minst en ny lionklubb under de tre åren. Efter bekräftelse att de nya medlemmarna fullgjort sina skyldigheter, och den nya klubben också gjort detta under ett år och en dag, hedras klubben med titeln Jubileumsklubb i världsklass! Klubbar som får denna prestigefyllda utmärkelse underrättas i juli 2019.

20 Erkänsla för Jubileumsklubb i världsklass
Ett nydesignat tygmärke och en specialutmärkelse delas ut till alla jubileumsklubbar i världsklass av distriktsguvernören under det följande året. Jubileumsklubbar i världsklass listas i tidningen LION och på webbplatsen för LCI:s 100-årsjubileum. Jubileumsklubbar i världsklass får erkänsla i form av en virtuell banderoll på Hitta en klubb. Jubileumsklubbar i världsklass får ett speciell erkänsla vid internationella kongressen, områdesforum samt riks- och distriktsmöten. Lionklubbar som får denna speciella erkänsla får en specialutmärkelse och ett tygmärke, som endast finns i begränsad utgåva, för att markera deras framgångar, en specialnål till alla aktiva medlemmar i klubben, hedersomnämnande i tidningen LION, på LCI:s webbplats, ett visad erkänsla vid internationella kongressen, områdesforum samt riks- distriktsmöten.

21

22 LCI:s jubileumsutmärkelser är ett perfekt sätt för medlemmar och klubbar att engagera sig och vara en del av den här speciella tiden i vår organisations historia. De har ett tillfälle att få klubbarna att växa och marknadsföra lionandan så att vi inleder våra 100 nästa år starkt och redo att hjälpa behövande. Fira i er klubb!

23 100-årsjubileets medlemsutmärkelser: Resurser
Logotyp för nedladdning Vanliga frågor Programbroschyr Mall till pressmeddelanden Hur kan du få mer information om 100-årsjubileets utmärkelseprogram? Gå in på vår nya webbsida på lionsclubs.org! Där hittar du: En nedladdningsbar logotyp för 100-årsjubileets medlemsutmärkelser som kan läggas in på klubbens utskick. En lista med vanliga frågor En programbroschyr för nästa klubbmöte En mall till pressmeddelanden för att bjuda in lokalbefolkningen att fira vårt 100-årsjubileum och öka kännedomen om de lokala lionklubbarna

24 Nyckelbudskap Stå fadder för en ny medlem. Få utmärkelser! Ny nål!
Som vi berättade i början av vår presentation belönar vi lionmedlemmar för att de gör vad de är bäst på … hjälpa vår organisation att växa! Allt börjar med att fråga en person om att gå med i klubben, och när den personen går med börjar erkännandet direkt!

25 Nyckelbudskap Hjälp till att bilda en ny klubb eller stå fadder för en ny klubb. Få utmärkelser! Ny nål! Att bilda nya klubbbar är viktigt för att utöka lionandan. Och medlemmarna får ännu mer erkänsla för sina insatser!

26 Nyckelbudskap Behåll era nya medlemmar och klubbar. Få ännu fler medlemsutmärkelser! Och kom ihåg … ju längre nya medlemmar och nya klubbar håller sig aktiva och fullgör sina skyldigheter, desto mer erkänsla kan medlemmarna och lionklubbarna få.

27 Kommer snart april 2015 Webbplatsen för 100-årsjubileets medlemsutmärkelser Mer information kommer också att finnas på webbplatsen för 100-årsjubileets medlemsutmärkelser som lanseras 1 april. Delta i firandet och hjälp din klubb att växa!

28 Tack!


Ladda ner ppt "Det är spännande för Lions Clubs International att kunna sprida ett nytt utmärkelseprogram som belönar lionmedlemmar som hjälper vår organisation att växa."

Liknande presentationer


Google-annonser