Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Team 06 Föräldramöte 2014-08-24.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Team 06 Föräldramöte 2014-08-24."— Presentationens avskrift:

1 Team 06 Föräldramöte

2 Välkomna! Hisingen Hockey: www.hisingenhockey.se
Team 06: Kontaktinfo Alla aktiviteter med laget Prenumeration på kalendern Generell filosofi och riktlinjer från SHF och Hisingen Hockey

3 Status & Aktiviteter Säsongen 14/15
Lag & Stab 35 barn( 31 födda 2006 & 4 födda 2007) Ett par nya har också provat >10 engagerade tränare, med Rasmus Johansson som huvudtränare. 10 föräldrar engagerade i uppgifter kring laget: Lagledare, Materialare, Caféansvariga, Kassör/Inköp, Press/Foto, Sekretariat/Sarg Erbjudna träningar (Preliminära) Tisdagar (Tuve) Lördagar 10:30-12 (Rinken) Söndag på Rinken (Hockeyskolan). Ingen ytterligare avgift för detta. Matcher Seriespel (2 halvplanslag). Återkommer med datum. 2 x LHL under hösten 3 x LHL under våren Turneringar, vi återkommer om detta 28/10 (v44). Team 06 kommer att spela i periodpauserna på Frölundamatch

4 Status & Aktiviteter forts.
Vi behöver fortsätta att se över utbildningsbehovet av ledarna Vilka möjligheter och begränsningar finns för att dra in sponsorer, kläder, material, etc och pengar till laget. Vi kan inte påverka vilka kläder som används i Hisingen Hockey, men vi kan trycka egna sponsorer på dessa. Hur drar vi in pengar till laget Lotterier, evenemang, Hisingen häfte, ect ? Vad tycker ni? Troligt förråd i Tuve ishall. Registrering av barnen i SHF. Då får de sitt spelarkort och info om tillhörande försäkring.

5 Praktisk info Frånvaroanmälan för träning behövs inte i dagsläget.
Svara på de inbjudningar som skickas ut. Om vi saknar svar kommer erbjudande att gå vidare till nästa barn på tur. Vi önskar att alla barn har namn på hjälmarna, back och fram. Det är positivt att kunna använda barnens namn och underlättar för tränare och ledare på och utanför isen. En målvaktslista finns nu och alla barn som vill kommer att få möjlighet att prova att stå i mål. Vi kommer anstränga oss att meddela barnet träningen innan för att möjliggöra bättre planering för samtliga. Nu, de första träningarna har vi ingen målvakt alls. I omklädningsrummen finns ledare som hjälper till. Då omklädningsrummen ofta är små och vi vill undvika grus/sand från skor, så önskar vi att föräldrar utnyttjar möjligheten att koppla av utanför. Öva gärna på att ta på utrustningen hemma om det är lite knepigt. För att utnyttja istid och tränarnas planering så rekommenderas att man är på plats 15 min innan träning. Tröjorna delas ut 10 minuter innan träning. Man skall vara klar för isträning när träningen börjar.

6 Team 06, ett härligt gäng! Det ska vara roligt att spela hockey!
På isen samverkar vi för att alla skall trivas och därför finns vissa “ordningsregler” Vi är kompisar i omklädningsrum och utanför rinken Vårt mål är att byta om och duscha tillsammans i omklädningsrummet för att skapa den lagkänsla som är så viktig inom lagidrotten.

7 Utrustning För lämplig utrustning så finns bra info i följande
TKH_Foraldrafolder_Utrustningstips.pdf

8 Ansvarsområden Tränaren har ordet... (Rasmus) Material (Thomas)
Foto (Per) Caféverksamheten, Rinken och Tuve. (Karin W) Events vid hemmamatcher, LHL, etc (Lisbeth & Karin W) Ekonomi & Inköp (Maria)

9 Övrigt Laget-kontot är uppgraderat och inbjudningsfunktion är nu tillgänglig. (Karin C) Lisbeth Greppe har värvats till inval som sekreterare till styrelsen! Kontaktinfo Uppdatera listan! Kan vi dela adresslistan inom laget?

10 Tack för Ert intresse! Vi ses i hallarna!

11 Kommentarer? Eftersnack #1
Tränare - Rasmus Äldre syskon är välkomna att vara med på isen och träna, visa och vara till hjälp. Meddela gärna personen som tar upp närvaron. Materialare – Thomas, Gustav Man kan köpa in hockeybackar på hockeygrossisten.se. Inköp bör samordnas av Maria (kassör/inköp) då frakten är dyr. Box-D är dyrare men med bättre hjul Endast skridskoslipning i Tuve ishall. Rekommendation 1-2 ggr/månad. Se till att vara i hallen i god tid (30-45 min innan) om du önskar slipning. Foto –Per Det saknas bilder på det flesta ledarna. Per fixar detta. Caféverksamheten, Rinken och Tuve. (Karin W) Vi har cafeverksamheten på hockeyskolan till jul. Karin gör en lista för bemanning liknande den i våras. Team 06 bemannar cafeet i Tuvehallen vecka 46 och vecka 06. Mer info kommer. Events vid hemmamatcher, LHL, etc (Lisbeth & Karin W) Vi kommer att få hjälpas åt med sarg, sekretariat, lotterier etc i samband med våra hemmaarrangemand. Mer info kommer.

12 Kommentarer? Eftersnack #2
Ekonomi & Inköp (Karin C (Maria ej närvarande)) Det finns runt 21 kSEK i kassan. Laget har förväntade utgifter så som visst material nu när laget startar upp. Lagavgiften till turneringar planeras att betalas av lagkassan. Spelaravgifter på ca 250 SEK/turnering betalas av spelaren. Maria samordnar gemensamma inköp av damasker, namnlappar, etc med andra lag. New Body produkter säljs i klubbens regi. Info kommer Kontaktinfo Närvarande beslutade att kontaktuppgifter delas i Team 06. Detta kommer att skickas ut via efter uppdatering. Pengar till laget Närvarande föredrar att satsa på egna arrangemang så som turnering och puckregn, cafe, lotterier i samband med detta.

13 Närvarande Föräldrar till Tor, Alfred, Timeus, Joel I, Edwin, Filip, Ossian, Axel, Oliwer A, Oliver J, Martin, Gustav E, Gustav N, Gustav K, Noah, Anton W, Vincent var närvarande vid mötet. Anmäld frånvaro: Anton B, Anton S, Philip J


Ladda ner ppt "Team 06 Föräldramöte 2014-08-24."

Liknande presentationer


Google-annonser