Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sportlovsläger 9-12 feb Årshjulet med läger på skolloven börjar med ett dagläger för våra tävlingsgymnaster Vi hälsar alla gymnasterna i S- och R-ben samt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sportlovsläger 9-12 feb Årshjulet med läger på skolloven börjar med ett dagläger för våra tävlingsgymnaster Vi hälsar alla gymnasterna i S- och R-ben samt."— Presentationens avskrift:

1 Sportlovsläger 9-12 feb Årshjulet med läger på skolloven börjar med ett dagläger för våra tävlingsgymnaster Vi hälsar alla gymnasterna i S- och R-ben samt Red III välkomna på sportlovsläger i Lindåshallen den 9-12 februari (må-tors) Vi tränar kl – (ni kommer inte att ha några ordinarie träningar på kvällarna dessa dagar) Tag med vattenflaska samt frukt, vi fixar lunch som vi äter gemensamt i kaféet. Anmälan sker via till samt inbetalning av 850,- till PG – 3 ABGS. Ange gymnastens namn samt grupp Vi hoppas kunna ta emot alla som anmäler sig men för att kunna planera lägret är tisdag 3 feb sista dag för anmälan/betalning


Ladda ner ppt "Sportlovsläger 9-12 feb Årshjulet med läger på skolloven börjar med ett dagläger för våra tävlingsgymnaster Vi hälsar alla gymnasterna i S- och R-ben samt."

Liknande presentationer


Google-annonser