Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

BRF Knoppen 20 - Trädgårdsgruppen

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "BRF Knoppen 20 - Trädgårdsgruppen"— Presentationens avskrift:

1 BRF Knoppen 20 - Trädgårdsgruppen
Trädgårdsplan 2017 BRF Knoppen 20 - Trädgårdsgruppen

2 Vi är igång… att få Stockholms finaste innergård
Förr året planterades rundeln på innergården Ulriksdals slottsträdgård anlitades för hjälp med växtval, som lämpar sig till vår innergård och för att harmonisera med en fastighet från Växter som trivs i de förhållandena som vi har på vår gård, ber Totala kostnaden från förra året, (inkl moms) eller (exkl moms) För det fick vi 300 växter, 1000 l jord, 200 l rhododenronjorc, 250 l kogödsel. Allt arbete skedde ideellt av trädgårdsgruppen och ytterligare medlemmar som hoppade in tillfälligt vid planteringen.

3 Rundelns plantering 3. Storblommig rhododendronhybrid
6. Kaukasisk förgätmigej 5. Koreansk plymspirea 4. Jättedaggkåpa 1. Vingbenved 2. Vidjehocrtensia Befintliga rosor och pioner flyttas hit

4 6. Kaukasisk förgätmigej
Rundelns plantering 8. Japansk sockblomma 7. Träjon 6. Kaukasisk förgätmigej 9. Purpurjulros

5 Rundelns plantering 12. Vintergröna 11. Doftfunkia 10. Blomsterfunkia

6 Nya medlemmar är välkomna!
Trädgårdsplan 2017 Idag består trädgårdsgruppen av fyra medlemmar; Stella Einarsson, Merja Lohela, Anna Blomkvist och Anna Ploj. Kristina Munklinde har hjälpt till med vattningen och sköter komposten. Plan för i år är främst: Rensa bort ogräs en gång på våren, 23 april, och en gång på sensommaren (datum ännu ej bestämt). Plantera några kryddväxter i rabatten närmast nedgången till källaren. Vattna enligt schema, juni – juli – augusti. Schema sätts upp i entréen alla är välkomna att skriva upp sig på dagar/vecka som man kan. Slutet av sommaren se över om det behöver kompletteras med växter Nya medlemmar är välkomna!


Ladda ner ppt "BRF Knoppen 20 - Trädgårdsgruppen"

Liknande presentationer


Google-annonser