Välkommen till bords Serveras kl. Fredag

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Hockey och Kost! Hallsberg Hockey Team 96/97
Advertisements

PRESTATIONSTRIANGELN - GRUNDEN FÖR EN GOD PRESTATION.
Fotboll kräver mycket energi Vad ska man äta och dricka för att orka prestera på topp? Hur mycket ska man äta? När ska man äta?
Kost. Vem är jag? Jobbar på Logistikskolan/TrängR Bor i Trädgårdsstaden Gift med Per Barn Albin 6 år, Tim 8 år Utbildad på GIH; Tränarutb Övrigt: PT utb,
Goda resultat inom idrott bygger på en bra balans mellan att ÄTA, TRÄNA och VILA.
MÅLTIDER - Hur jag ger min kropp bränsle och byggstenar!
Äta – Träna – Vila Kostens roll i ungdomsidrotten.
Praktiska Detaljer Lagvärd möter upp när ni kommer Lunch serveras mellan 11 – 13 Lunch består av Köttbullar,makaroner mjölk och råkost. Mellanmål finns.
Vecka Skolmatsedeln Smaklig måltid!
Måndag: Ugnsgratinerad falukorv serveras potatismos
Matsedel vecka 38, september
Januari/februari Skolmatsedel Smaklig måltid!
Meny vecka 22 Måndag: Kyckling gryta serveras med bulgur
Matsedel v.9 Måndag: Cowboygryta serveras med bulgur
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
Tisdag: Nötfärsgratäng med potatis Onsdag: Kycklingsoppa serveras
Träna svenska A och B Häfte 10 Mat och dryck En matsedel Matsedel
2017.
Måndag TISdag ONSDAG TORSDAG fredag Veckans rätt
VECKA 8 ISTERBAND MED SYRLIG POTATISGRATÄNG MED PURJOLÖK
Matsedel vecka 42, Oktober
Uttal Vokaler dikter.
Meny v.13 Måndag: Pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor
Matsedel vecka 41, 9-15 oktober
Serveras , mån-fredag från 89:-
Vad gillar du att äta? Vad gillar du inte?
Matsedel v.33 14/8 Ugnsgratinerad falukorv serveras med paprikapasta
Träna svenska A och B Häfte 10 Mat och dryck När och vad äter de?
Serveras , mån-fredag från 89:-
4 saker att tänka på Energibehov Energibalans Kvalité Timing.
Quality Hotel Cup 2-4 oktober 2015.
Matsedel v.41 Irakisk touch
Serveras , mån-fredag från 89:-
P98 Träningsläger Söderköping 5-7 April
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Jultallrik kaffestugan Fridhem Sköldinge
Matsedel vecka 48, 27november-3 december
Matsedel vecka 47, november
Matsedel vecka 49, 4-10 december
Källa: Livsmedelsverket
Matsedel vecka 45, 6-12 november
Matsedel vecka 52, december
Matsedel vecka 1, 1-7 januari
Matsedel vecka 51, december
Matsedel vecka 2, 8-14 januari
Tallriksmodellen består av tre delar:
Matsedel vecka 3, januari
Matsedel vecka 6, 5-11 februari
Matcirkeln, tallriksmodellen och näringslära
Meny vecka 1 Måndag: STÄNGT Tisdag: Ugnstekt lax serveras med kokt
Uttal Vokaler dikter.
Kedjornas nyckeltal under 2017 samt utveckling jämfört mot 2016
Veckans veg. Broccolibiffar m
Veckans Fisk Västerbottenostgratinerad fiskgratäng med potatispuré
Lektion 1 Grönsaker, frukt och bär
Matservice Stockviks SF

Tallriksmodellen består av tre delar:
Bele Barkarby P04.
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
EXTRA ÖPPET PÅ INTERSPORT TEAM VÄST
JULBORD NYHET! LUNCHÖPPET AFFÄRSLUNCH 11:30 – 13:00
det är viktigt att detta datum följs då
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
MORSDAG 26/5 MORSDAGSBRUNCH – MORSDAGSBUFFÉ & 18.00
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Sparbanksvallen maj-grässtart 2019
Onsdag 4 dec lunch 12.00, vi stänger
Presentationens avskrift:

Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff med ris. Middag: Lasagne/Pasta med köttfärssås. Lördag Lunch: Stekt fisk med kokt potatis samt remouladsås. Middag: Pasta med skinksås. . Söndag Lunch: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis. Till maten serveras alltid 3 olika sallader, knäckebröd och smör, samt måltidsdryck eller mjölk. När det gäller specialkost, se bifogad fil. Kvällsfika kan beställas på hotellet före 16.00. Kvällsfikan består av bröd, smör, ost, skinka, juise, mjölk samt kaffe. Pris 55:- per person (Obs!! Ingår inte i cuppriset). Serveras kl. 11,30-15,00 17,00-20,30 11.30-14,30