Måndag TISdag ONSDAG TORSDAG fredag Veckans rätt Goaroijes saltimbocca serveras med rödvinssky Och potatisstomp smaksatt med rosmarin och citron TISdag örtfylld flundrafilé serveras med vitvinssås och färskpotatis Samt morot- och fänkålscrudité ONSDAG wallenbergare serveras med potatispuré Brynt smör, ärtor och rårörda lingon TORSDAG Helstekt karré serveras med rosépepparsås och rostad potatis Samt äppelmos och rödkål fredag PULLED BEEF SERVERAS I BRIOCHEBRÖD MED SALLAD, PICKLAD RÖDLÖK, FETAOSTCREMÉ SAMT KLYFTPOTATIS Veckans rätt FISKSOPPA med toMAT OCH RISONI SERVERAS med Krutonger och aioli GOAROIJES BURGARE 200 g Black Angus, briochebröd, ost, lök-kompott, rostad lök sallad, tomat, barbequesås, aioli och pommes –––––––––––––– förrättssallad, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka ingår i alla alternativen. Husman och veckans 100 kr eller 95 kr med Goaroijes stammiskort. Hamburgare 150 kr För bordsbokning eller info ring 0476.100 82. Med reservation för ändringaR. Vecka 28