Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA. Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA. Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras."— Presentationens avskrift:

1 Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA

2 Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras när en vinge träffas av blixten.

3 Just då får en kvinna panik. Hon står och skriker längst fram i planet

4 „Jag är för ung för att dö!“ lipar hon.

5 Ok, om jag måste dö i alla fall, vill jag att mina sista minuter på jorden blir oförglömliga. Jag har haft många affärer i mitt liv, men ingen kunde verkligen få mig att känna mig som kvinna. Det är det jag vill! Är det någon på planet som kan ge mig den känslan?

6 Ett tag är det tyst på planet. Alla har glömt faran och stirrar istället på den förtvivlade kvinnan längst fram. Då är det en man längst bak i planet som ställer sig upp…...

7 “Jag ska visa dig att du är en kvinna“, säger han...

8 Han ser fantastisk ut, Stor, kraftig, med glänsande svart hår och djupblå ögon. Han börjar långsamt att gå nedför gången och öppnar knapp efter knapp...

9 Ingen rör sig. Kvinnan andas tyngre i väntan, medan den främmande mannen närmar sig...

10 Han tar av sig skjortan. Man ser hans imponerande muskler. Han sträcker ut sin arm med skjortan när han kommer fram till kvinnan som skakar av längtan, och viskar:

11 STRYK DEN KÄRRING!


Ladda ner ppt "Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA. Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras."

Liknande presentationer


Google-annonser