Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sociala medier som påverkningskanal Anne Salovaara-Kero: Mamma Annorlunda & Normalstörd.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sociala medier som påverkningskanal Anne Salovaara-Kero: Mamma Annorlunda & Normalstörd."— Presentationens avskrift:

1 Sociala medier som påverkningskanal Anne Salovaara-Kero: Mamma Annorlunda & Normalstörd

2 Varför jag valt sociala medier? Är på facebook, bloggen, twitter Vilja att påverka, göra min och andras röst hörd Snabbt och enkelt Kan göras när som helst Når många http://www.youtube.com/watch?v=16CxvRjx-34

3 Att tänka på om man bloggar Hitta plattformen varifrån du bloggar, finns många som är lätta att använda, och som är gratis Fundera på formatet: vill du hålla en ”dagbok” där du berättar om vardagen? Eller en blogg där du skriver om aktuella ärenden? Eller dina tankar och funderingar? Fundera om du vill blogga anonymt eller öppet. Allt är ok. Det är ditt val om du vill vara offentlig på nätet Om du skriver väldigt personligt (som jag), kan det vara bra att låta texten vila över natten innan publicering. Så undviker jag att publicera nåt jag kanske annars ångrar… Använda gärna bilder, de livar upp bloggen. Var dock noggrann med hurudana bilder du använder!

4 Vad har jag fått? Lärt känna andra bloggare Fått kamratstöd Bearbetat mina känslor genom att skriva Respons från läsare Fredrika Runeberg priset : )

5 Går det att påverka? Kommentarer jag fått av ”normalstörda”: Kunskapen om en ”annorlunda” verklighet har ökat => kunskap ger förståelse Attityden till att förstå orsaken till beteenden som man kanske inte annars skulle förstått Ger förståelse till att bemöta funktionshindrade https://www.youtube.com/watch?v=nBxxgyyKwhQ

6 Antons hälsning Jag älskar alla i hela världen!!!


Ladda ner ppt "Sociala medier som påverkningskanal Anne Salovaara-Kero: Mamma Annorlunda & Normalstörd."

Liknande presentationer


Google-annonser