Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig."— Presentationens avskrift:

1 Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig åtkomst till möten, kontakter, konversationer och röstbrevlådan. Välj panelen för en funktion om du vill använda den. På startskärmen finns dessutom en knapp för att söka efter personer, och dina Lync- kontakter visas sorterade i Favoriter och andra grupper, och din statusinformation visas. Ringa upp ett externt telefonnumer Endast tillgängligt om ditt konto är konfigurerat för att stödja samtal till och från telefonnumer i det vanliga nätet och är inte tillgängligt för Office 365-användare. 1.På startskärmen sveper du från den undre kanten och trycker på knappsatsen. 2.Välj önskat telefonnummer med knappsatsen och tryck sedan på Samtal. Lync Windows Store-appen Komma åt kommandon i appen Svep inåt från övre eller undre kanten av funktionsfönstret som visas när du har tryckt på en panel. De kommandon som visas längst ned är funktionens tillgängliga alternativ. I det övre fältet finns Lync-ikonen och paneler för aktuella och pågående konversationer. Om du trycker på Lync-ikonen kommer du direkt till startskärmen. Lyssna av din Lync-röstbrevlåda Endast tillgängligt om det är aktiverat för dig och inte tillgängligt för Office 365- användare. På panelen Röstbrevlåda visas antalet röstmeddelanden som du inte har lyssnat av än. Tryck på brickan och knacka sedan på det röstbrevlådemeddelade du vill lyssna på. Visa konversationshistorik Om du var borta från datorn när en kontakt skickade ett snabbmeddelande eller ringde så visar panelen Historik på hubben antalet meddelanden och samtal som du har missat. Tryck på panelen för att visa missade konversationer. Fästa Lync-fönstret Svep från skärmens övre kant och sedan åt höger eller vänster. En förminskad version av Lync-fönstret fästs till den sida du valt så att resten av skärmen är tillgänglig för andra program. Den här funktionen hjälper dig att hålla ett öga på dina möten och konversationer och kontakta personer samtidigt som du arbetar med något annat. Tryck på din bild om du vill ändra statusmeddelandet och tryck på Retur när du är klar. Komma åt kommandon i appen Fönster sida vid sida På varje meddelandepanel finns en uppspelningsknapp, en hastighetsknapp, meddelandets längd, när det skickades, och från vem.

2 Utöka din snabbmeddelandekonversation Om du startar en snabbmeddelandekonversation med en enskild kontakt kan du lägga till fler kontakter om det behövs. 1.I konversationsfönstret trycker du på Deltagare och sedan på Bjud in fler personer. 2.Skriv namnet på kontakten du vill bjuda in. 3.I sökresultaten trycker du på kontaktens bild och sedan på plus-tecknet för att lägga till kontakten till snabbmeddelandekonversationen. Delta i Lync-möten Den första rutan på startskärmen visar ditt nästa Lync-möte. Tryck på Anslut till Lync-möte för att delta i ett möte. Om det inte är det önskade mötet eller om du ringer in, knackar du på brickan Möten istället och ansluter från skärmen Möten. Lägga till en kontakt Lägg till kontakter från Lync Windows Store-appen, och sortera dem i antingen standardgrupperna eller nya grupper. Ändringarna synkroniseras automatiskt med din lista med Kontakter på alla dina enheter. Söka efter och skicka snabbmeddelande till en Lync- kontakt 1.Tryck på sökknappen på startskärmen. 2.Tryck i sökrutan och skriv in kontaktens namn. 3.Tryck på kontaktens bild i sökresultatet och tryck på ikonen Snabbmeddelande. 4.Tryck i meddelanderutan, skriv ett meddelande, och tryck på Retur. Ringa en Lync-kontakt Tryck på bilden för en kontakt och sedan på telefonikonen. Tryck på önskat alternativ för samtal-Lync eller ett telefonnummer, om ett telefonnummer är tillgängligt. (Bara vissa konton är konfigurerade för stöd för samtal till vanliga telefoner.) 1.Tryck på sökknappen på startskärmen. 2.Tryck i sökrutan och skriv in kontaktens namn. 3.Tryck på kontaktens bild i sökresultaten och sedan på knappen med tre punkter. 4.Välj antingen Lägg till i Favoriter eller Lägg till i grupp. Ansluta till mötet med ljud antingen från Lync eller din telefon. Hitta hjälpfunktionen i Lync På alla skärmar i Lync kan du svepa in från den högra kanten, trycka på Inställningar och trycka på Hjälp. TIPS! Om det är 15 minuter kvar till ett schemalagt möte ändras Anslut-panelen till Möte nu så att du kan starta ett improviserat möte. 4.Om du vill lägga till ljud eller video i konversationen trycker du på Samtal eller Video > Starta min video.


Ladda ner ppt "Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig."

Liknande presentationer


Google-annonser