Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu."— Presentationens avskrift:

1 Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga

2 På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu värre när den ena vingen träffas av blixten.

3 Särskilt en kvinna bryter ihop. Hon ställer sig längst fram i planet och skriker:

4 Jag är för ung för att dö. ” ”

5 Se´n skriker hon: ” Om jag nu ska dö så vill jag att mina sista minuter i livet ska vara minnesvärda. Jag har haft mycket sex i mina dagar men ingen har någonsin fått mig att känna mig som en kvinna! Jag står inte ut!! ”

6 ” Finns det någon här som kan få mig att känna mig som en kvinna? ”

7 Det blir alldeles tyst…. Alla glömmer sin egen fara och dom stirrar oförtrutet på kvinnan längst fram i planet. En man längst bak ställer sig upp.

8 ” Jag ska nog få dig att känna dig som en kvinna ” …..säger han

9 Han är ursnygg. Lång, smal, välbyggd med långt böljande brunt hår och gröna ögon. Han börjar sakta gå framåt längs gången och knäpper upp skjortan knapp efter knapp.

10 Ingen rör sig. Kvinnan andas tungt av förväntan medan främlingen närmar sig kvinnan.

11 Han tar av sig skjortan. Musklerna spelar över hans bröst när han närmar sig henne. Han sträcker ut armen med skjortan mot den darrande kvinnan och viskar:

12 ” Stryk den här !!!”


Ladda ner ppt "Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu."

Liknande presentationer


Google-annonser