Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kafferep på Kolarebacken. Kaffebjudning hemma hos Bibbi, som dukat upp på ett unikt och fint porslin från Rörstands Vi sitter och tittar på bilder från.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kafferep på Kolarebacken. Kaffebjudning hemma hos Bibbi, som dukat upp på ett unikt och fint porslin från Rörstands Vi sitter och tittar på bilder från."— Presentationens avskrift:

1 Kafferep på Kolarebacken

2 Kaffebjudning hemma hos Bibbi, som dukat upp på ett unikt och fint porslin från Rörstands Vi sitter och tittar på bilder från olika tillställningar vi haft så som kräftskiva och nu senast från måltidens dag.

3 Här förbereder och bakar Majken något gott som ska bjudas på Dagny rör smeten till sockerkakan Och givetvis så smakar det alltid gott att få smaka lite på smeten !

4 En bild från Eivors kaffekalas Och även efter kaffestunden finns det mycket roligt att pratas om, Margareta. Bibbi och Eivor Denna dag är det riktigt kalas med petit-chouer, fruktsallad och grädde hemma hos Alice

5 Här är ett kort på Alice som hade kafferep och bjöd på fruktsallad och grädde.


Ladda ner ppt "Kafferep på Kolarebacken. Kaffebjudning hemma hos Bibbi, som dukat upp på ett unikt och fint porslin från Rörstands Vi sitter och tittar på bilder från."

Liknande presentationer


Google-annonser