Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte 02 MB Linköpings Hockey Club 2013-09-28.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte 02 MB Linköpings Hockey Club 2013-09-28."— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte 02 MB Linköpings Hockey Club

2 Föräldramöte 02 MB Inledning Säsongen Hemsidan Funktionärer
Marerialarinformation Intäktsansvarig Övrigt ? G L Ä D J E E N G A G E M A N G R E S U L T A T

3 Inledning Välkomna Ny materialare 800 hockeyspelare – störst i Sverige
Håkan Eklöv tar över efter Mattias Nordling. 800 hockeyspelare – störst i Sverige

4 Säsongen Nivåindelning
Vi kommer fortsätta med nivåindelade träningar för att alla ska få så bra utmaning som möjligt. Lagen, 2 lag i C1 (02 serien) och minst 6 spelare varje vecka i B2 (01 serien) Extra målvaktsträning Kommer ske 1 gång per månad Kallelser till träning och match Inga kallelser kommer gå ut till ordinarie träningar (Ljungsbro v42-v10), om man inte kommer gå in i kalendern på hemsidan och klicka i att du ej kan närvara. Ej schemalagda träningar samt matcher kommer det gå ut kallelser till. Poolspel Förhoppningsvis kommer vi få till poolspel med Motala, Valdemarsvik och Västervik vid 4 tillfällen under säsongen. Puckpojkar Schema har gått ut om när och vilka som ska delta, kan man inte sin tid byter man med någon, även denna information har gått ut tidigare. Kallelse kommer gå ut som påminnelse.

5 Säsongen forts. Cuper Fys före varje träning
Bokade cuper: HSK Cup, Hedemora 21/9, Viking Cup, Nybro 4-6/10, COOP Forum, Enköping 29/12, Lilla Resport, ”Värmland” 3-5/1 och Lions cup, Huddinge 27-30/3. Sen ska vi hitta ytterligare en cup i slutet av säsongen. Uttagning sker utifrån nivå på cupen och målet är att samtliga spelare ska erbjudas 3 cuper. Lions kör vi gemensamt med 02BE och resp. grupp tar ut 6 spelare var samt 3 spelare som gemensamt val. Fys före varje träning Ombytt och klar 1 timme före isträningen. Nivåveckor ihop med 02BE, v45 och v4 Träning med 01 Samarbete med 01FS fortsätter och vi kommer få skicka spelare att träna med dem med jämna mellanrum. Utvecklingscamp, v44 Separat info har skickats ut. Spelarsamtal Kommer ske under uppstarten i Ljungsbro och några varje gång samtidigt som fysen.

6 Säsongen forts. Kosttillskott Swehockey.se
Kosttillskott är ej tillåtet inom LHC då det finns risk att de innehåller otillåtna ämnen. Gainomax och liknande är ok, men vi rekommenderar naturliga produkter tex drickyoghurt/ chokladmjölk och banan. Swehockey.se Rekommenderar att ni går in här, finns massor av bra videos med övningar på alla olika moment inom hockeyn.

7 Hemsidan Var och en uppdaterar sina uppgifter
Kolla kalendern regelbundet Här finns alla inbokade aktiviteter.

8 Funktionärer Finns det fler som vill hjälpa till under matcherna, kontakta Stefan Wiklund. Frivilliga att räkna skott/sköta utvisningsbåsen, kontakta ”seket” innan match.

9 Materialarinformation
Slipning sker under fysen, lägg på bordet Nya skridskor ska grundslipas i affären eller inne i Stångebro, finns inte slip i Ljungsbro som klarar det. Bollar/puckar inomhus ej tillåtet Hjälmar/utrustning Kolla utrustningen med jämna mellanrum, speciellt skruvarna i hjälmen som brukar lossna. Reflexväst och teknikkula till fysen Se till att det alltid ligger i trunken. Värdesaker Ledarna tar inte ansvar för värdesaker.

10 Intäktsansvarig Vem Vi måste ha en intäktsansvarig som representerar vår grupp på 2 st möten som UK har varje år. Där informeras/diskuteras olika beting och vad som gäller angående sponsring mm. Vid mötet fanns ingen frivillig, men vi ska ha någon, så kom igen nu! Kontakta någon av ledarna om du är intresserad, annars får vi utse någon och det blir inget bra.

11 Övrigt ? Vi får ha företagssponsring på våra hjälmar, någon som vill bidra? Kontakta Jonas Wallander. Skjuts till och från matcher Var och en ansvarar för att man tar sig till och från match. Använd kommentarsfältet om ni tänkt köra och om ni har plats över i bilen. På så sätt får ni som inte har möjlighet att skjutsa en bra överblick på vem ni skulle kunna åka med.


Ladda ner ppt "Föräldramöte 02 MB Linköpings Hockey Club 2013-09-28."

Liknande presentationer


Google-annonser