Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen Föräldramöte 2017 Flickor 04.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen Föräldramöte 2017 Flickor 04."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen Föräldramöte 2017 Flickor 04

2 Ledare Linnea Quist Louise Johansson Marianne Adam Annica

3 Säsongen 2017 Vi är 19 tjejer i laget Träning 2 gånger i veckan
En serie Träningsmatchdag 1 maj Jobb under Mästarcupen Cup i Malung DM matcher

4 Träning Träning 2ggr/v med start i mitten av mars. Måndag och onsdag under mars. Vi önskar att tjejerna försöker träna båda gångerna för att få ihop lagsammanhållningen. Knäkontroll Berätta innan träning om du inte kan köra fullt. Avstå/avbryt träning om du har för ont. Oavsett väder tränar vi 2 ggr i veckan. Vid dåligt väder behöver tjejerna ta med ett par träningsskor. Då kör vi fys.

5 Matcher Vi kommer att spela i en 9-mannaserie.
Till match kommer 13 tjejer att få spela. Träningsflit premierar fler matcher. Alla kommer att få stå över matcher. Vi kallar tjejerna via hemsidan varje match. Viktigt att man meddelar via kallelsen om man kan delta eller ej. Vi kommer att kalla till flera matcher i taget. 1 maj: Träningsmatch mot Kongsvinger. Hertzöga BK har inlett ett samarbete med Kongsvinger IL (Detta år matcher på Hertzöga IP med program för flickor och pojkar födda ) 30 juni-2 juli: Skinnarcupen i Malung. Du betalar ca kr/spelare beroende på om vi säljer något. Lagkassan står för lagavgift.

6 Att ta med till träning/match
Astmamedicin/annan medicin. Vattenflaska Benskydd Fotbollskor Träningsställ, vi tränar inte i matchtröjan. När det är kallt: Träningsoverallen, jacka, underställ, mössa och vantar. Tejp (till benskydd och skador) Hårtofs och duschgrejor Match: Kom i din gröna overall samt svarta jackan. Matchkläder: Den gröna tröjan, svarta adidas shorts, gröna adidas strumpor. Benskydd och fotbollsskor. Inga örhängen Vattenflaska och uppsatt hår. Tejp

7 Årets mål Självförtroende & självkänsla Vi är glada och positiva!
Våga driva med bollen och finta för att sen passa när det finns läge. Inte skjuta bort bollen (rensa)! Passningsspel: Passningarna ska komma vid rätt tidpunkt och till den andras fot. Vinna närkamper: Trycka med axeln och sidan av kroppen på rätt sätt och erövra bollen. Träna inlägg och att det ska finnas minst 3 i straffområdet!

8 Föräldrauppdrag Positivt hejande vid match – ingen coachning från föräldrar. ALLA föräldrar hjälper till på Mästarcupen 16 juni-18 juni ALLA föräldrar hjälper till med lagets städ- och/eller kioskuppdrag. Meddelar i god till via kallelse om man kan delta på matcher. Två vuxna/lag till HBK städdag. Kontakt och samordnare för försäljning tex Newbody, kryddor, toapapper eller liknande. Kontakt och samordnare till städschema, kioskschema och Mästarcupen. Vi hjälper varandra att samåka när det behövs. Den som åker med betalar en bensinpeng.

9 Informationsflöde Ny lagsida/Hertzöga BK:s hemsida:
Lägg in kalendern på hemskärmen i din telefon. Det kan även tjejerna göra. Alla ska skapa en inlogg. Vi lägger kalendern som favorit och de som vill para ihop den med en annan kalender. Vi provar att kalla till match via hemsidan. Kontaktuppgifter behöver kompletteras. Vi fortsätter med Whats App: Vi har en grupp för spelare och en grupp för föräldrar. Där skriver vi information som snabbt ska ut. Där kan ni ”prata” om samåkning eller annan praktisk information.

10 Smått och gott Vi beställer nya matchställ idag, lagkassan står för tryck på tröjan. Efternamn på ryggen samt siffran. Samma träningsoverall - komplettera om det behövs idag. Poolparty när det blir varmare. Avgifter: Spelaren måste vara medlem i HBK antingen genom personligt medlemskap 150 kr eller familjemedlemskap 350 kr. Spelaren måste erlägga träningsavgift 900 kr. Alla avgifter betalas innan första matchen, helst innan 1 april till föreningens postgiro, via hemsidan. Övriga frågor?

11 TACK för idag! Annica Marianne Adam Linnea och Louise


Ladda ner ppt "Välkommen Föräldramöte 2017 Flickor 04."

Liknande presentationer


Google-annonser