Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte Våmbs IF P02

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte Våmbs IF P02"— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte Våmbs IF P02
8 April 2015

2

3 Säsongen 2015 Ny säsong för killarna med fortsatt utveckling på och utanför planen Vi går in i 7:e säsongen fotboll sedan killarna började i fotbollsskolan.

4 Spelarutveckling 2015 Vi går in i en fas där vi kommer att träna för att lära och växla upp fortbollsträningen Fortsatt nötning av tekniska grunder (mottag – pass, skott, dribblingar, närkamper mm) men mer och mer att träna dem att bli fotbollsspelare Teknisk Kapacitet (mottag, dribbla, pass, skott, utmana, försvara mm) Individuell skicklighet Taktiskt (Spelförståelse (”Tänka” fotboll) - spela fotboll som ett lag och som enskild spelare som del i ett lag Fysisk kapacitet (Styrka, snabbhet, uthållighet) Tempo och snabbhet i spelet behöver utvecklas för fortsatt utveckling mot 11-manna.

5 Allmänt Killarna ska registreras som ungdomsregistrering för att spela matcher – Ni som inte gjorde det förra året måste göra det innan säsongen börjar. Länk Vi har ambitionen att genomföra samtal med alla spelare under säsongen Säsong April – mitten September med uppehåll i Juli Är man sjuk eller skadad och inte deltar på träningar i veckan spelar man inte match på helgen – Träning är viktigare än match. Man meddelar alltid Jonas Möller (SMS eller telefon) om man inte kan komma på träning eller match – Killarna får gärna skicka detta och ange orsak.

6 Träningar Träning 3 gånger per vecka.
Måndag 18:30-20:00 – Konstgräset Södermalm Onsdag 19:00-20:30 – Claesborg Fredag 17:30- 19:00 - Claesborg Vi har omklädningsrum och byter om när vi tränar på Claesborg. Träning är mycket viktig då vi spelar som vi tränar Vi kommer fokusera på inställning och flit på träning för att gå in i fasen med utveckling av fotboll men naturligtvis samtidigt ha roligt.

7 Seriespel Vi spelar med Våmbs IF vit och Våmbs IF grön i två olika 9-manna serier – Skövde och Skara serien Vi byter alltid om före och efter matcher Vi kommer att meddela lagen genom att lägga upp på hemsidan samt i kalendern på hemsidan Strävan efter att få jämna matcher där alla är med i spelet. Vi kommer ha med 4-5 spelare / helg från P03 för att kunna ha två lag i serien. Ev utlåning till P01 (11 manna) beslutas av oss ledare

8 Domare Våra killar ska börja döma iår – P05 och ev P04
Domarutbildning av Ricard – datum ej klart Alla ska gå utbildningen Det är frivilligt att döma men vi vill att så många som möjligt provar – det utvecklar killarna Man får ersättning för att vara domare men det är inte därför vi dömer – Pengarna är en bonus. Ricard Weinö kommer samordna lista för domaruppdrag

9 Cuper P13 – 2015 GIFF Cupen – 9-manna (april) – 1 lag
19 anmälda Skadevi cup – 11-manna (juni) – 1 lag (200 kr)* 19 anmälda vid deadline Eskilscupen – 11-manna (augusti) – 1 lag (Avgift kr beroende på bussresa ner/hem eller inte) 18 anmälda, Betalning 500 kr senast 30/4 (200 kr Skadevi och 300kr Eskil) Slutbetalning Eskil senast 27/5 * Klubben betalar laganmälan för två cuper – därför måste vi betala Skadevi själva.

10 Hemsida Vi använder hemsidan för nyheter, kalender, lag uttagning mm Vi kommer använda SMS för akut information. Viktigt att vi har rätt uppgifter så att ni alltid får mail eller SMS.

11 Hemsida Prenumerera på nyheter

12 Åtaganden (Förslag på ansvariga)
Våmbs medlemsråd Vakant Lotter och Gröna rabatter – samla in Filip Danielsson 30 lotter och 5 Gröna kortet rabatt Kiosk Nils Ahlner Kioskvecka V22 (Lördag FM samt vid matcher) (de som inte fått andra uppdrag) Fixardag Våmb 11/4 Marcus Tähti, Oskar Hermansson 10/10 Hampus Karlsson, Kevin Hultberg Skövde Futsal cup (Arenan) 28/11 Hugo Svensson, Filip Örqvist Vi är alla med i samma ideella klubb och ska det fungera måste alla ställa upp.

13 Lagkassa Vi har en mycket liten lagkassa från förra året Cirka 60 kr nu Om några föräldrar vill ta tag i aktiviteter som alla kan bidra med för att tjäna pengar till laget är vi ledare positiva och ställer upp och jobbar på samma sätt som övriga föräldrar.

14 Läger och utbildning Västgöta zonläger för killar födda 2002
7-9 Augusti i Tidaholm, 2.5 dagar med övernattning 1300 kr Målgrupp : Spelare som vill utvecklas till duktiga fotbollsspelare – träningsflitiga som vill lära sig nya saker. Anmälan senast 1 juni till Jonas Möller – ev frågor till någon av oss ledare. Länk(Info) Länk(Anmälan) Landslagets fotbollsskola V25 Måndag-Torsdag 700 kr inklusive T-Shirt, boll, vattenflaska och lunch Anmälan via Våmbs IF hemsida

15 Västgöta Utbildningsplan

16 Västgöta Utbildningsplan

17


Ladda ner ppt "Föräldramöte Våmbs IF P02"

Liknande presentationer


Google-annonser