Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Möte inför Åsacupen 26-27 juni Kärra KIF P-05 Onsdag 27 maj 2015.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Möte inför Åsacupen 26-27 juni Kärra KIF P-05 Onsdag 27 maj 2015."— Presentationens avskrift:

1 Möte inför Åsacupen 26-27 juni Kärra KIF P-05 Onsdag 27 maj 2015

2 Åsacupen 2015 P05s första övernattningscup! Fredag-lördag 26-27 juni. – Totalt 327 lag anmälda – I P05-klassen är det 52 lag – A och B slutspel, 2*12 min per match, 7manna – Gästkort (1 natt, lunch, middag och frukost) – Övernattning på hårdförläggning dvs skolsal, gympasal eller liknande – Packlista kommer att läggas ut på hemsidan Mer information om cupen finns på: http://www.cumap3.se/cup/asacupen_20154756.htm Just nu har vi 36 spelare anmälda (anmälningstiden gick ut 5 maj) och tre lag Vi står på kölistan för att få med ett fjärde lag Specialkost har anmälts (sista dag 19 maj) och där har vi fått information från några barn.

3 Åsacupen 2015 Åsacupen är en övernattningscup där barnen övernattar en natt. Tillsammans med barnen övernattar ett antal ledare (Annette, Behnam, David, Elisabeth (fd ledare i P05), Joachim och Måns). För att öka antalet vuxna på plats önskar vi två frivilliga föräldrar som kan tänka sig att övernatta med oss andra och hjälpa till. Eftersom föräldrarna inte är med hela tiden tar vi ledare/andra vuxna ett större ansvar för barnen än vid övriga tillfällen (tex träningar, matcher och cuper). Detta ansvar tar vi genom att räkna in dem och ha regler och tider för hur de får röra sig i området. Barn som inte klarar våra regler för cupen och beter sig på ett sätt som inte är acceptabelt enligt våra grundvärderingar kommer att få åka hem. Vid sådan händelse kommer vi ledare att kontakta föräldrar som får komma och hämta hem barnet.

4 Åsacupen 2015 Kontaktlistan till föräldrar måste vara uppdaterad, (excelarket med kontaktuppgifter som är med på mötet). Eventuella allergier samt övriga medicinska tillstånd måste meddelas till oss ledare och tas med på vår interna kontaktlista så att vi ledare känner till dessa viktiga saker. Vi uppmanar alla föräldrar att även logga in på laget.se och uppdatera era telefonnummer där. Har ni inte inloggning/glömt den så kan ni få ny. Barnen får ta med sig telefon samt maximalt 100 kronor i fickpengar men de ansvarar för dem helt själva. Plattor och paddor får inte tas med. Under matcherna kommer varje lag ha en väska där de kan lägga sina telefoner. Vi kommer att bestämma en tid när det är OK att köpa lite godis o läsk om barnen vill det. Dvs under dagarna är det godis och läskförbud.

5 Åsacupen 2015 200 kronor per barn betalas idag eller på träningen 30 maj (till Maria) Vi testade ett nytt anmälningssystem (till träningen den 30 maj) – inbjudningar via mail. Detta system kommer vi att använda under hösten för matcher och cuper. – Vilka av er har inte fått anmälningsmail till träning 30 maj? Ta upp det med oss ledare i så fall

6 Åsacupen 2015 Vi kommer att göra mål och vi kommer att släppa in mål, det spelar inte så stor roll. Det viktigaste är att vi försöker spela det spel vi hela tiden tränar på, som baseras på bollkontroll, passningar och rörelse med och utan boll. Och! att vi hjälper varandra, har en positiv attityd och har skoj! Vi ser fram emot en jätterolig cup i juni med många glada stunder!


Ladda ner ppt "Möte inför Åsacupen 26-27 juni Kärra KIF P-05 Onsdag 27 maj 2015."

Liknande presentationer


Google-annonser