Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Dagordning Ledare och funktioner runt laget Träningar Matcher Cuper –träningshelg – andra aktiviteter Lagkassan Valborg - JA Föräldraansvar Medlemsavgift/Sektionsavgift.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Dagordning Ledare och funktioner runt laget Träningar Matcher Cuper –träningshelg – andra aktiviteter Lagkassan Valborg - JA Föräldraansvar Medlemsavgift/Sektionsavgift."— Presentationens avskrift:

1

2 Dagordning Ledare och funktioner runt laget Träningar Matcher Cuper –träningshelg – andra aktiviteter Lagkassan Valborg - JA Föräldraansvar Medlemsavgift/Sektionsavgift via Kansliet On-line Övriga frågor/funderingar

3 Ledare och funktioner runt laget Tränare för laget inför utomhussäsongen är: −Micke, Jocke, Petra, Robert och Stefan. Pernilla kommer att ta andra uppgifter. −Kassör: Karin (som tidigare) −Administratör: Åsa (som tidigare) −Domaransvarig: Pernilla −Träningsläger ect: Pernilla −Anläggningsansvariga: Maria G/ Fredrik J, Christoffer S, Rickard F, Mark H −Kioskansvariga: Ingela E, Lotta

4 Vi tränar inomhus mars ut. April – grusplan. Förmodligen ”strötider”. Målet är 2 ggr/veckan Maj – B-planen. 2 ggr/veckan. Träningar 1,5 timme Vi kommer att önska att träningstiden inte är så tidig som förra säsongen. Tidigast 17:30. Skriv gärna i gästboken om man inte kommer på träningen Viktigt att komma i tid till träningen (gäller även match förstås) Vi kommer alltid börja träningen med uppvärmning och avsluta med stretching. (Uppvärmning kan tex vara att springa i spåret) Träningar

5 Matcher I år är det seriespel som väntar. Det är fortfarande inga poäng som räknas. Vi kommer att spela minst 10 matcher i serien. Det är sk dubbelmöten. Vi kommer, utöver dessa seriematcher, att ordna ”träningsmatcher” – för att få in fler matcher. Vi räknar med att åka med 13 st spelare per match −Det leder till att alla måste stå över någon match. Vi kommer möta: Vivalla, Frövi, Glanshammar, Lillkyrka i matcherna

6 Cuper-Träningshelg/dag- andra aktiviteter Vi ledare har som mål att åka på två cuper. Vi har också planer på att ordna en träningshelg/dag med övernattning i klubbstugan – för att öva på att sova i sal. För att ro i land en träningshelg behöver vi hjälp av föräldrar, som kan fixa lite mat mm. Vi återkommer om detta. Vi har också för avsikt att jobba med lagandan och göra andra saker än att bara spela fotboll tillsammans – det ska vara kul att var med i Hovsta IF:s P-04!

7 Lagkassan Vi har i dag ca 14 000 kr i lagkassan Det kostar att åka på cup mm Hur ska vi gå tillväga för att få in mer pengar? −Försäljning? Vi säljer New body. Jocke fixar −Jobba på något sätt? −Ska vi vara med på valborg i år igen? Ja till Valborg. Melker och Milans pappor fixar Hockey på något vi. Övriga familjer får hjälpa till. −Vad tycker ni föräldrar?

8 Föräldraansvaret Viktigt att alla läser mailen och informationen på Laget.se Viktigt att man svarar på anmälningsutskicken i tid - Ja eller Nej. −Eftersom alla inte kommer att få spela alla matcher är detta extra viktigt att man svarar, så att vi kan kalla en annan spelare. Viktigt att barnen har med sig vatten och benskydd till träning och match, men även kläder efter väder. Se till att barnen inte är hungriga, utan har ätit något innan träning/match. Det märks när blodsocker nivån är låg.

9 Medlemsavgiften/Sektionsavgiften Nytt för i år är att vi använder kansliet on-line. Man går in via laget.se Viktig att alla kontaktuppgifter uppdaterade. Medlemsavgiften betalas per kalenderår, sektionsavgiften säsongsvis.


Ladda ner ppt "Dagordning Ledare och funktioner runt laget Träningar Matcher Cuper –träningshelg – andra aktiviteter Lagkassan Valborg - JA Föräldraansvar Medlemsavgift/Sektionsavgift."

Liknande presentationer


Google-annonser