Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar."— Presentationens avskrift:

1

2 Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad

3 Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden. Resultatet av undersökningen skall ligga till grund för verksamhetsutveckling av skolan för såväl Göteborgsregionen totalt som för enskilda skolor och klasser. Omfattning: Målgruppen är elever i grundskola och gymnasium inom Göteborgsregionen (ej Härryda). Alla deltagande kommuner har valt en gemensam ”basenkät” för grundskolans elever åk 2, 5 och 8 samt gymnasieskolans åk 2. De kommuner som önskat, har haft möjlighet att lägga till frågor och målgrupper (såsom föräldrar). Föräldraenkäten (för de kommuner som valt att föräldrar skall ingå) är identisk för samtliga kommuner. Genomförande: Undersökningen genomfördes med hjälp av en webbenkät. En länk till undersökningen placerades på Markörs hemsida. Via skolan distribuerades unika lösenord för respektive klass för att säkerställa antal svar och att alla svar redovisas inom rätt grupp. Fältperiod vecka 11-17. Om undersökningen

4 Resultatet presenteras under följande rubriker: Bakgrundsfrågor Trivsel och trygghet Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem (endast årskurs f-5) Kommunspecifika frågor Tabeller per fråga och skalsteg samt medelvärde I de fall svaren från en årskurs/skola understiger sju individer redovisas inte svaren. Rapportdisposition

5 Bakgrundsfrågor Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

6 Bakgrundsfrågor Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

7 Trivsel och trygghet Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

8 Delaktighet och inflytande Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

9 Skolmiljö Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

10 Kunskap och lärande Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

11 Bemötande Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

12 Fritidshem Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

13 Fritidshem Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 568

14 Helhetsintryck Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 954

15 Tabell 1 Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad

16 Tabell 2 Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad

17 Tabell 3 Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad


Ladda ner ppt "Östra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar."

Liknande presentationer


Google-annonser