Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Www.gu.se Mats Blomberg Mauritza Jadefrid Joakim Lennartsson Biblioteksundervisning i informationskompetens med fokus på hållbar utveckling.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Www.gu.se Mats Blomberg Mauritza Jadefrid Joakim Lennartsson Biblioteksundervisning i informationskompetens med fokus på hållbar utveckling."— Presentationens avskrift:

1 www.gu.se Mats Blomberg Mauritza Jadefrid Joakim Lennartsson Biblioteksundervisning i informationskompetens med fokus på hållbar utveckling

2 www.gu.se Bakgrund GU och Handelshögskolans strategi att hållbarhetsaspekten är viktig för studenterna inom alla utbildningsprogram. Behovet finns att kunna hitta relevant information inom detta tvärvetenskapliga ämne både för studenter och forskare. Verksamhetsuppdrag 2014. Samarbete med andra team och bibliotek. Bjudit in kontaktpersoner på Handels och GMV för utvärdering av behovet. Nätverkande och omvärldsbevakning, ”behovsanalys”. Marknadsföring i olika sammanhang på Handelshögskolan. Deltagit i seminarier på GU som rör hållbarhet. Litteraturstudier.

3 www.gu.se Genomförande Kursen ”Breddad lärarkompetens…” Skapade GUL-aktiviteten i samband med denna kurs. Filmande av korta avsnitt för kursen. Skrivit ihop materialet med relevanta sökexempel och sammanställt. Viktigt att hitta en röd tråd i kursen med korta avsnitt och inte för mycket text. GUL-support. Pedagogisk support. Test av kursen hos personal och ett antal studenter.

4 www.gu.se Vad är så unikt med denna kurs?

5 www.gu.se Kursinnehåll Moment 1 i lärplattformen GUL Moment 2 i klassrum

6 www.gu.se GUL-aktiviteten


Ladda ner ppt "Www.gu.se Mats Blomberg Mauritza Jadefrid Joakim Lennartsson Biblioteksundervisning i informationskompetens med fokus på hållbar utveckling."

Liknande presentationer


Google-annonser