Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Demografi och framtiden Vad kan man göra åt situationen i olika kommuner, skilda regioner och regionen som helhet?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Demografi och framtiden Vad kan man göra åt situationen i olika kommuner, skilda regioner och regionen som helhet?"— Presentationens avskrift:

1 Demografi och framtiden Vad kan man göra åt situationen i olika kommuner, skilda regioner och regionen som helhet?

2 Politisk idé - sammanfattning Vi vill bli fler Vi vill att vårt folk ska vara stolt över sitt län och sin kommun Vi vill att människor ska känna sig trygga Vi vill skapa generationsmöten för att ta tillvara på och överföra kompetenser Generationsväxling inom yrkesarbetslivet Vi vill utveckla utbildning, boende, arbetsmarknad och fritid

3 Om vi hade varit politiker Idépolitik – vad vill vi åstadkomma? Ge era tjänstemän och kvinnor uppdraget att skapa verksamhet. Utveckling sker lokalt där unga bor. Prata inte bara om de som flyttat, prata stolt om de som är kvar.

4 Identitet, de é när du vet hurdan du é och hur du blev sån. Men det é få som ens kan förstå, att varenda en faktiskt é nån Peps Persson


Ladda ner ppt "Demografi och framtiden Vad kan man göra åt situationen i olika kommuner, skilda regioner och regionen som helhet?"

Liknande presentationer


Google-annonser