Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Steg-vis Resurseffektivt handlingsprogram. Hållbarhet handlar om framtiden Det är upp till var och en av oss att skapa en framtid vi kan vara stolta att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Steg-vis Resurseffektivt handlingsprogram. Hållbarhet handlar om framtiden Det är upp till var och en av oss att skapa en framtid vi kan vara stolta att."— Presentationens avskrift:

1 Steg-vis Resurseffektivt handlingsprogram

2 Hållbarhet handlar om framtiden Det är upp till var och en av oss att skapa en framtid vi kan vara stolta att lämna över till kommande generationer.

3 Utmaningen Minskar jordens resurser och ekosystemet Ökar behovet av jordens resurser och ekosystemet Tid Den yttre gränsen för vad vi idag tror är möjligt är fortfarande långt ifrån vad vi faktiskt måste göra. Al Gore

4 Steg för steg Tid Effekt Hållbar utveckling Steg-Vis är ett handlingsprogram för att arbeta med miljö och hållbarhet —på ett så resurseffektivt sätt som möjligt.

5 R esultatorienterat – Tydliga mätbara mål. E nkelt – Lätt att använda. M ätbart - Mätbara kostnadsbesparingar. Steg-vis Ett handlingsprogram

6 Så här fungerar det Varje tema har Handlingsförslag Nyckeltal Checklista Programmet är uppdelat i olika teman: En handbok med allt material. Egen del på webbplatsen.

7 Ett handlingsprogram Fokuserar på att hjälpa verksamheter att bedriva ett effektivt arbete med hållbarhets- och miljöfrågor. Kan integreras med befintliga miljöledningssystem. Erbjuder en helt digital lösning, all dokumentation och redovisning sker digitalt via webbsidor och appar. Är flexibelt och anpassningsbart. Tar tillvara medarbetarnas engagemang och förbereder för framtidens utmaningar.

8 Välkommen till Green promises! Här kan du göra dina löften och bidra till en Hållbar Utveckling. Alla som är med har chansen att vinna en xxxxx. Bakom Green Promises står nätverket HU2 och företaget Steg-Vis. Logga in: Ny användare E-post:

9 Klimatfrågan är en av våra största utmaningar därför vill jag: Klimatkompensera mina flygresor Åka kommunalt/cykla så mycket som möjligt Äta vegetariskt minst en gång i veckan v Registrera

10 Så här många har gjort som du: Klimatkompensera mina flygresor 223 st. Åka kommunalt/cykla 452 st. Äta vegetariskt minst en gång i veckan 152 st.


Ladda ner ppt "Steg-vis Resurseffektivt handlingsprogram. Hållbarhet handlar om framtiden Det är upp till var och en av oss att skapa en framtid vi kan vara stolta att."

Liknande presentationer


Google-annonser