Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

T V Å K A N T E N Ett förlängningsbart matbord som är enkelt att använda och estetiskt tilltalande. Detta unika matsalsbord lämpar sig för så väl två personer.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "T V Å K A N T E N Ett förlängningsbart matbord som är enkelt att använda och estetiskt tilltalande. Detta unika matsalsbord lämpar sig för så väl två personer."— Presentationens avskrift:

1 T V Å K A N T E N Ett förlängningsbart matbord som är enkelt att använda och estetiskt tilltalande. Detta unika matsalsbord lämpar sig för så väl två personer som för tio personer.

2 T V Å K A N T E N Iden med bordet är att ge ett intryck av ett vanligt matbord när det är ihopfällt, men att det i ett ögonblick går att förlänga till ett stort matsalsbord.

3 MATERIAL OCH MÅTT Bordet är tillverkat av inhemsk björk och ytbehandlat med lack för att ge en lättskött och slitstark yta. Måttet på bordsskivan är 1460 x 900 mm, när man sedan förlänger bordet får man ett matsalsbord vars mått är 2500 x 900 mm. Höjden på bordet är 750 mm, vilket är vanlig bordshöjd.

4 MEKANISMEN Ser man under bordsskivan kan man konstatera att det är rätt så full- packat. Där finns medarna och flera olika beslag, samt tilläggsskivorna som löper på skenor av syrafast stål.

5 SARGEN Sargen ser ut som på ett vanligt bord, men sanningen är att det finns en lucka på kortsidan som döljer den egentliga sargen. Medarna och tilläggs-skivorna skjuts in igenom sargen som bilden visar.

6 PROTOTYPER Hela bordsmekanismen är egentligen en prototyp.
Flera av beslagen är special-tillverkade eller modifierade för att passa in. Bordsbenen är femhörniga uppe och triangelformade nere.

7 EN UTMANING Bordsmekanismen blev svår att förverkliga i och med att det blev så lite utrymme för alla delar som skulle placeras under bordskivan.

8 Design och tillverkníng:
T V Å K A N T E N Design och tillverkníng: Andraé Holmberg


Ladda ner ppt "T V Å K A N T E N Ett förlängningsbart matbord som är enkelt att använda och estetiskt tilltalande. Detta unika matsalsbord lämpar sig för så väl två personer."

Liknande presentationer


Google-annonser