Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Optimal läkemedelshantering och en läkemedelslista genom hela Estherkedjan Delmål 1: Vårdpersonalen hjälper Esther så att hon har en enhetlig läkemedelslista.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Optimal läkemedelshantering och en läkemedelslista genom hela Estherkedjan Delmål 1: Vårdpersonalen hjälper Esther så att hon har en enhetlig läkemedelslista."— Presentationens avskrift:

1 Optimal läkemedelshantering och en läkemedelslista genom hela Estherkedjan Delmål 1: Vårdpersonalen hjälper Esther så att hon har en enhetlig läkemedelslista varhelst hon befinner sig i vårdkedjan. Tidsvinst: 145 min/vecka Slutsats? Dubbelt värde att sätta in patienten på Apodos Fortsättningen? Uppföljning och utvärdering kontinuerligt Delmål 2: Förbättra följsamheten/säkerheten och tidsvinsten till ordinationer genom insättning av Apodos.

2 Delmål 1: Vårdpersonalen hjälper Esther så att hon har en enhetlig läkemedelslista varhelst hon befinner sig i vårdkedjan.

3 Tidsvinst: 145 min/vecka Delmål 2: Förbättra följsamheten/säkerheten och tidsvinsten till ordinationer genom insättning av Apodos.

4 Slutsats? Dubbelt värde att sätta in patienten på Apodos. Fortsättningen? Uppföljning och utvärdering kontinuerligt


Ladda ner ppt "Optimal läkemedelshantering och en läkemedelslista genom hela Estherkedjan Delmål 1: Vårdpersonalen hjälper Esther så att hon har en enhetlig läkemedelslista."

Liknande presentationer


Google-annonser