Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Företagarna Roslagen Verksamhetsplan 2007

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Företagarna Roslagen Verksamhetsplan 2007"— Presentationens avskrift:

1 Företagarna Roslagen Verksamhetsplan 2007

2 företagarna Välkommen till oss!
Medlemsaktiviteter Utbildning: IT & kommunikationsstöd till företagen som ökar konkurrenskraften Kunskap - och kompetensutbyte med regelbundna träffar Service och rådgivning inom starta och driva företag för företagare, nyföretagare Medlemsträffar – visitkortsutbyte Medlemsrekrytering För ökad påverkansmöjlighet Näringsutvecklingsfrågor Region Roslagen Tema Workshop – lokala företagare presenterar sin verksamhet Hälsa & Miljö – friska företagare skapar friska företag och friska medarbetare Välkommen till oss!  Vid den uppländska kusten finner du Norrtälje - Roslagens huvudstad en pärla i norduppland. Åk - Väg E18 eller väg 276 kustvägen spelar ingen roll! Företagarna i Roslagen - Norrtelje är en mycket aktiv förening med 250 medlemmar.  Vi deltar aktivt i samhällsdebatten och vi påverkar politiken, vi driver ett flertal intressanta projekt med hjälp av ett antal projektanställda och gruppledare.  Vi ser gärna att fler vill vara med och påverka Norrtäljes framtid. Att synas, mötas och höras är viktigt – det ger resultat! Mötesplatsen, företagarnas röst på Internet – att synas publikt men även att ge en möjlighet till en virtuell mötesplats med affärsmöjligheter för våra medlemmar. Radio Roslagen, företagarnas röst i etern – är naturligtvis en kanal att sprida budskap, reklam i eller bara att njuta av!

3 Verksamhetsplan 2007 Företagarna i Roslagen arbetar fortlöpande med utveckling av verksamhet som ska syfta till att i första hand stötta medlemmar och att detta i sin tur ska spridas för att öka intresset för fler att gå med i föreningen. Vi arbetar för en gemensam företagarorganisation i Roslagen och för att aktivt bidra till att bilda Region Roslagen. Vi utvecklar samarbete i Roslagen med bla. Företagarna i Roslagen, Stockholm Norr & Uppsala Företagarna samt övriga företagarorganisationer för att skapa kluster ROSLAGEN! Ett koncept under utveckling vars syfte är att skapa en plattform för företagare inom Region Roslagen med mötesplats och handelscentrum vars mål är att öka konkurrensmöjligheterna för de företag som befinner sig i regionen. Region Roslagen Nyföretags – och Företagscentrum Företagarna Roslagen arbetar för att ta ansvaret för ett ny – och företagscentrum som ska svara för rådgivning åt nya – starta och driva företagsintresserade som att svara för information, stöd och hjälp åt redan befintliga företagare. Vi utvecklar nu ett koncept – KLUSTER Region Roslagen! Ett viktigt steg att ta inför dels de regionala strukturfonderna MÅL 3 ESF samt även inför den kommande VISION 2015 RTK/RUF:s – regional utvecklingsplan STHLM. KLUSTER 2015 Företagarpris Företagarna Roslagen delar årligen ut pris till Årets Företagare & Årets Nyföretagare 2007 den 8 maj – håll utkik! Under 2007 kommer vi att bjuda in till ett antal medlemsaktiviteter både som frukost, lunch eller kvällsmöten samt i vissa fall även affärsträffar – visitkortsbytesdagar. Affärsträffar genomförs som arrangemang även av Reg Stockholm vid United Spaces Vasagatan 11 – tisdagar – Håll Utkik på vår webb. Mötesverksamhet Näringslivsfrågor Vi påverkar framtidens näringspolitik för Region Roslagen genom att vara aktiva i det utvecklingsarbete som ska utveckla Norrtälje.

4 Verksamhetslogistik 2007 Företagarna Roslagen Radio Roslagen Företag
REGION ROSLAGEN Aktivitetsplan – Verksamhetsplan - Affärskoncept Microsoft ESF Regionala Strukturfonderna RTK/RUFS Vision 2015 Affärer SMB Nya Vista Kluster Mål 2 Roslagen Sthlm län Bankerna Försäkringsbolag Kommunerna marknadsplats, bild, text & ljud Företagarna Roslagen - varumärke % går till fondering Som kan lånas från – ett riskkapital

5 Radio Roslagen www.radioroslagen.se
Radio Roslagen är en ekonomisk förening - knuten till Norrtälje Närradioföreningen - men arbetar i huvudsak med program och reklamproduktion, samt uthyrning av teknik för rundradio - bl a digitala modem för ljudöverföring via telenätet och vanlig bpm överföring, med 15 kHz bandbredd - vilket medger både tal och musiköverföring. Radio Roslagen sänder som mest lokala program för fast och fritidsboende inom Norrtälje kommun och ger en möjlighet för kommunens företag och butiker att marknadsföra sina varor och tjänster. Radio Roslagen har ett djupt samarbete med kommunen och Hemskyddet i händelse av elavbrott och/eller oförutsedda händelser. KF Våra reguljära sändningstider är: Onsdagar – 20.30 Fredagar – 18.00 Och…. Lördagar – 18.00 Söndagar – 18.00 Företagarna Roslagen Övriga tider är reserverade för speciella sändningar och för föreningar.

6 Mötesplats - för dialog om frågor som berör Dig!
Gör vår mötesplats till den STARTSIDA du kommer till för att föra en dialog med oss om de frågor som just du tycker är viktiga att ta upp. Här finns möjligheten för det fysiska mötet som komplement till det virtuella som Internet erbjuder. Besök oss på Diamantgatan 7 – kontakta oss gärna före så att vi på bästa sätt kan ta hand om dig! Välkommen att besöka oss!


Ladda ner ppt "Företagarna Roslagen Verksamhetsplan 2007"

Liknande presentationer


Google-annonser