Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsberättelse 2013

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsberättelse 2013"— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsberättelse 2013
Trafikverkets Fritidsförening Eskilstuna

2 Styrelsen 2013 Styrelsen 2013 Marcus Persson Ordförande
Elin Säfström Vice ordförande Bengt Forsberg Sekreterare Maria Ericson Kassör Annica Gyllhem Ledamot Henrik Emilsson Ledamot Anna-Karin Olsson Ledamot Rickard Karlsson Suppleant Philiph Lindberg Suppleant Charlotte Bäckstrand Suppleant Den 11 februari genomfördes årsmötet. Den nya styrelsen konstituerade sig den 18 februari och bestod under året av 10 styrelsemedlemmar. Under året har vi haft 8 stycken protokollförda styrelsemöten och ett par arbetsmöten. I december månad inkasserade styrelsen, valberedning och revisorer arvodet i form av en 3-rätters middag.   Vi i styrelsen 2013 är stolta över att presentera följande Verksamhetsberättelse om aktiviteter som genomförts under året som gått. Vi vill tacka de medlemmar som särskilt ställt upp och arrangerat aktiviteter, vi i styrelsen skulle inte klarat det utan er. Och vi tackar alla medlemmar för det visade intresset att vilja delta.

3 Genomförda aktiviteter
Varje tillfälle fritidsföreningen bidrar, anordnar, och genomför en verksamhet räknas som en aktivitet t ex innebandy, utflykter, bad, biolotteri och höstfest. Fritidsföreningen Eskilstuna genomförde 284 aktiviteter under 2013, totalt deltog deltagare.

4 Medlemmar som deltagit i motionslopp anmälda till loppen som medlem i fritidsföreningen
Ulrika Ahlberg Björn Ahnlund Carin Ahnlund Lina Bertilsson Christine Blomqvist Fredrik Brokvist Henrik Emilsson Veronica Hågedal Kurt Mickels AnnaKarin Olsson Marie Thorslund

5 Träning under året På våren var vi 14 aktiva som körde Funtional core med Angelica nere i källaren. Under hösten lät vi Anglica leda oss 10 stycken i träningen. Vi har fått utmana oss själva i olika moment då vi kört både balans, styrka och kondition!

6 Innebandy Fortet! Varje måndagseftermiddag samlas ett troget gäng mellan 6-10 st. för en timmes genomkörare i ”sporthallen” på Fortets tak. Stämningen är på topp, konditionen varierar, liksom de olika stilarna och finterna. Plats finns för fler spelare!

7 Badkort, Enskild och Familj
Under 2013 var det 13 st medlemmar som löste badkort. 9 st av dessa var familjekort och 4 st som enskild medlem.

8 Badminton och tennis Under året har badminton och tennis varit stående aktiviteter. Medlemmar har då, på tid som passat dem, spelat matcher i Eskilstuna badmintonhall samt hos Tennisklubben Hobby på Vagnmakarevägen 6. Fritidsföreningen har stått för grundavgiften för banhyra, eventuella tillkommande kostnader har medlemmarna själva stått för.

9 Biolotteriet 2013 Under året har vi varje månad dragit två lyckliga vinnare i Fritidsföreningens biolotteri. Det har varit ett uppskattat inslag med många glada vinnare!

10 Ölprovning 8 februari I början av februari gick 19 stycken glada medlemmar till Ölkultur här i Eskilstuna för att få en guidning av Anders om hur öltillverkning går till och så hade vi ölprovning!

11 Ishockey den 15 februari Den 15 februari ställde sig 22 stycken tappra medlemmar upp sig på isen i Sméhallen för en tuff hockeymatch. Det var en uppskattad aktivitet som vi förhoppningsvis kan genomföra fler gånger.

12 Besök på Arsenalen Den 17 mars besökte fyra medlemmar Sveriges Försvarsfordonsmuseum i Härad.

13 Ost och vinprovning 20 mars
Vi var 13 stycken medlemmar som samlades på ”Annas vinbar” den 20 mars för att prova både ost och vin! Anna guidade oss genom en tallrik full av ost på ett underbart och inspirerande sätt. Efter provningen stannade sju utav oss kvar och avnjöt en fantastisk middag.

14 Parkmys den 3 juni Den 3:e juni genomfördes det årliga parkmyset med fint sommarväder i Rothoffsparken. Ett 40-tal personer deltog i trekamp och populära boklotteriet som stod på agendan. Trekampen vanns av laget Investering. Vi avslutade med fika i form av bullar, kaffe och dricka med TRV Region Öst som delaktig sponsor.

15 Speedway 18 juni Den 18 juni subventionerade fritidsföreningen biljetter till Speedway. Fyra medlemmar nappade på erbjudandet och såg hemmalaget Ikaros Smederna vinna över Indianerna i en spännande match med

16 Vilstaloppet ”Gröna milen” 26 augusti
9 tappra motionärer ställde sig på startlinjen i det vackra vädret för att genomföra fritidsföreningens lopp på 1 mil på ”gröna milen” i Vilsta alternativt motionera runt 2,5 eller 5 km. Vinnare blev Johan Severinsson på den fina tiden Ständiga tvåan Fredrik Brokvist var bara en halvminut efter. Alla startande kom i mål och efter loppet bjöds deltagarna på dricka, bulle och grillad korv. Utöver löparna var det 4 åskådare. Resultatlista: 1 Johan Severinsson 47.30 Fredrik Brokvist Per Ahlenius Lina Bertilsson Conny Lassfolk Knut Hawby (5km) Bengt Forsberg (5km) Roger Pettersson (2.5km) Henrik Emilsson (10km mtb)

17 Stand-up 19 september Vi var 24 stycken glada medlemmar som var och såg Björn Gustafsson och Henrik Schyffert på Lokomotivet och gladare blev vi under kvällen, då killarna bjöd på många härliga skämt!

18 V75 den 3 november Den 3 november tog 4 stycken medlemmar sig ut till Sundbyholm för att titta på V75. Det blev tyvärr inget klirr i kassan, men bättre lycka nästa gång!

19 Höstfest 14 november 49 stycken var vi på årets höstfest som gick av stapeln på Dekår. Vi minglade och sedan satte vi oss till bords och åt en tvårätters middag med många skålar, roliga historier och skratt. Sedan kom Walter Kurtsson och fick oss att skratta ännu mera och kvällen avslutades för många på dansgolvet!

20

21

22

23 Styrelsemiddag den 11 december
Den 11:e december inkasserade styrelsen, valberedning och revisorer arvodet i form av en 3-rätters middag. Vi hade en trevlig stund tillsammans på restaurangen Ywon på Stadshotellet.

24 Jullotteriet den 16 december
Den 16:e december gick årets jullotteri av stapeln. Fritidsföreningen hade ordnat vinster i form av ostar, skumtomtar, glögg, pepparkakor samt den sedvanliga julskinkan som högsta pris. Det var ett uppskattat evenemang som frambringade härlig julstämning och många glada vinnare!


Ladda ner ppt "Verksamhetsberättelse 2013"

Liknande presentationer


Google-annonser