Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

I samarbete med Restylane, Stylage,Princess och Uma Jeunesse

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "I samarbete med Restylane, Stylage,Princess och Uma Jeunesse"— Presentationens avskrift:

1 I samarbete med Restylane, Stylage,Princess och Uma Jeunesse
Prisbelönt och certifierad klinik med certifierade behandlare Dr Anna och Suzanna Adamsdotter  I samarbete med Restylane, Stylage,Princess och Uma Jeunesse Bäst på filler

2 Suzanna Adamsdotter är ansvarig för Beautyprofession Sweden's behandlingsprogram och produkter. Suzanna är en internationellt diplomerad hudterapeut samt Master i permanent make-up och har arbetat som scensminkös sedan Hon är flerfaldig svensk mästare och internationell silvermedaljör i Make-up. Hon är vidare Diplomerad ICF certifierad Live coach, samt innovatör till den välrenommerade hudvårdsserien Dermaha. Beautyprofession Sweden AB tillhör idag absoluta toppskiktet när det gäller fillerbehandlingar. Hennes långa erfarenhet av make-up samt samarbete med välrenommerade läkare ger Suzanna ett långt försprång av injiceringsteknik av filler vid jämförelse med konkurrenterna.

3 Ickepermanenta fillers
De vanligaste ickepermanenta ämnena som används vid utfyllnad av rynkor och vid läppförstoring är hyaluronsyra och kollagen. Båda är biologiskt nedbrytbara och försvinner med tiden. Fillers av olika tjocklek används estetiskt i många syften. Främst för att fylla ut veck och rynkor, konturera och fylla ut läppar, modellera näsans form, lyfta mungipor, lyfta yttersta ”svansen” på ögonbrynen, konturera haklinjen, höja kindknotor, fylla håligheter under ögonen och fylla vissa typer av acne- och andra ärrbildningar Hyaluronsyra Hyaluronsyra är ett socker som finns naturligt i alla levande varelser. Hyaluronsyra är det som ger huden dess volym och spänst. Lite mer än hälften av kroppens hyaluronsyra finns i hudens bindväv, och i så kallade protoglykoner, där dess främsta egenskap är att binda vatten. I takt med att kroppen åldras produceras allt mindre hyaluronsyra och hudens förmåga att binda fukt försämras. Man kan då märka på bl.a. läpparna att de inte är lika “fylliga” som när man var yngre. Likaså bidrar minskad mängd hyaluronsyra till att huden tar längre tid på sig att återfå sin ursprungliga form. Hyaluronsyra i dess naturliga form balanseras ut i kroppen mycket fort. Om man exempelvis hade sprutat in helt obearbetad hyaluronsyra i huden, hade det försvunnit inom några dagar. Kemiskt framställd hyaluronsyra är stabiliserad för att stanna kvar i kroppen under en längre period. Ämnet kan vara icke animaliskt eller animaliskt, i det senare fallet är det vanligtvis utvunnet ur tuppkammar. Sättet att stabilisera hyaluronsyran skiljer sig åt mellan olika tillverkare. Medan vissa fillers har en högre halt med hyaluronsyra, är den inte lika stabil i sin kemiska sammansättning, vilket ger kortare hållbarhet.

4 Hållbarhet Eftersom hyaluronsyra är biologiskt nedbrytbart är resultatet inte bestående. Hur länge effekten varar beror på olika faktorer som exempelvis hudens struktur, ålder och livsstil. I normalfallet är hållbarheten, ca månader. Gör man en uppföljning strax efter det första besöket kan det hålla upp till ett år. Hur fungerar en vävnadsfiller? En fillerbehandling går ut på att en person med specialistkunskaper inom estetiska injektionsbehandlingar injicerar en filler i/under huden i behandlingsområdet. Beroende på vilken behandling som utförs injiceras olika fillerprodukter i olika mängd och på olika djup. I vilken mängd och på vilket djup fillern injiceras beror på vilken kroppsdel som behandlas samt hur stor fyllnadsökning patienten önskar uppnå. Vad kan jag förvänta mig för resultat? Den idealiska fillern skulle vara enkel och billigt att framställa, fri från biverkningar och komplikationer, ge ett långvarigt resultat, lätt att använda och lätt att ta bort ifall patienten skulle ångra sig. Med hjälp av en filler kan man dock på ett betydligt enklare, billigare och nästan helt riskfritt sätt uppnå den där lokala förbättringen som patienten eftersträvar. Biverkningar Allergiska reaktioner eller andra biverkningar av fillers är extremt ovanliga då ämnet är en icke-animalisk syntetiskt tillverkad substans som normalt finns i kroppen. Vid behandlingen är de flesta biverkningar relaterade till nålsticken (rodnad, svullnad). Denna rodnad och svullnad försvinner efter några timmar eller någon dag. Det händer ibland att man får små stickblåmärken som försvinner efter några dagar.

5 Så går en behandling till
Området som ska behandlas rengörs och tvättas av. Därefter sprutas fillern in med en tunn nål. Det kan sticka till och spänna. Fillern gör att rynkan lyfts upp och du får ett omedelbart resultat. Om man ska behandla läpparna med en filler kan detta kännas lite mer. En del kliniker erbjuder därför bedövningsgel eller tandläkarbedövning dvs en bedövningsspruta för att minska obehaget. Behandlingsområden 1. Pannlinjer 2. Bekymmersrynkor 3. Ögonbryn 4. Kråksparkar 5. Trötta ögon 6. Näsa 7. Kindförstoring 8. Nasolabialveck 9. Rökrynkor 10. Läppkontur 11. Skrattrynkor 12. Sura mungipor 13. Läppförstoring 14. Hakförstoring Återskapa förlorad volym vid tinningarna Genom att addera volym till mellanansiktet får man ett lyft och gör samtidigt nasolabialvecken mindre framträdande Återfå förlorad volym på kindbenen och förtydliga ansiktets konturer Förstärk käklinjen Skapa en mer definierad haka

6 Restylane Restylane är svenskt, och alla varianter av Restylane är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi. Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna. Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med vår unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin. Skönhetsprodukter med långvariga, estetiska resultat Hyalusornsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. . Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat, men  som tolereras av kroppen. Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvariga, estetiska resultat.

7 Skillnader mellan de olika fillers
Alla icke-permanenta fillers som t ex restylane, stylage, princess, m fl består av hyaluronsyra. Skillnaderna ligger i ursprung och i den molekylära sammansättningen. Olika fillers är olika trögflytande beroende på behandlingsområde (rynkor, läppar, kinder, ärr, näsa, dekolltage, händer...). Generellt håller de fastare sorterna längre än de som är mer flytande men det kan ändå skilja sig individuellt fören person Restylane kan användas för att släta ut linjer och rynkor i ansiktet, skapa fylligare läppar och forma ansiktskonturer som kinder och haka samt föryngra huden. De vanligaste behandlingsområdena är: från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket), mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor), läpparna (volym och kontur), kinderna och hakan (form och kontur) handryggarna, dekolletaget, ansiktet, halsen (hudföryngring Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.  Hållbarheten varierar från 9-12 månader. Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol, som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra. Princess® FILLERS används för behandling av fina och medeldjupa rynkor samt finjustering av läppar. Princess® FILLER fine lines är en monofasisk, korslänkad hyaluronsyragel med optimala viskoelastiska egenskaper för behandling av fina och medeldjupa ansiktsrynkor samt läppar Uma jeunesse är lämpligt för läppförstoring och utvidgning av vävnader samt pannlinjer, naso-labial veck och marionett linjer. Den anpassar sig efter huden. Den har en hållbarhet på tre år eller mer. Mer information finns på respektive tillverkares hemsida

8 Behandlingar gjorda av Suzanna Adamsdotter
Före filler Efter filler Under behandling

9 Det är en ära för oss att vårda dit yttre
Beauty Profession Sweden Tegnergatan 9, Stockholm Tel: or Copyright © 2009 Sweden Beauty Profession and Dermaha Incorporated. All use of text and pictures must have requisite permission from Sweden Beauty Profession and Dermaha. All rights reserved.


Ladda ner ppt "I samarbete med Restylane, Stylage,Princess och Uma Jeunesse"

Liknande presentationer


Google-annonser