Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Honung och kanel. Honung och kanel Honung Honung har kallats gudarnas föda. Honung är en naturlig produkt med gynnsamma effekter. Honung har naturliga.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Honung och kanel. Honung och kanel Honung Honung har kallats gudarnas föda. Honung är en naturlig produkt med gynnsamma effekter. Honung har naturliga."— Presentationens avskrift:

1

2 Honung och kanel

3 Honung Honung har kallats gudarnas föda.
Honung är en naturlig produkt med gynnsamma effekter. Honung har naturliga antiseptiska och lugnande egenskaper. Honung har använts i århundraden som ett universalmedel med mirakulösa resultat. Honung är hygroskopiskt, vilket innebär att den har egenskapen att absorbera fukt. Honung finns idag i vissa krämer och salvor samt hosta och förkylning. Honung stödjer immunförsvar och gör resistens mot sjukdomar lättare.

4 Honungens användningsområden
Redan på 400-talet före Kristus ordinerade Hippokrates, läkekonstens fader, honung för att bota en rad åkommor. Genom historien har många medicinskt kunniga personer anslutit sig till Hippokrates åsikter om honungens helande verkan. The Lancet brittiska läkartidskriften nämns honungens bakteriedödande effekt i halsen, vilket kan hålla de farliga streptokocker bakterierna borta. Honung är en mycket bra smakbärare. Vid matlagning gäller det oftast att hitta en balans mellan salt och sött. Honungens positiva egenskaper på hälsan försämras vid uppvärmning över 40 grader. Det är enzymerna som förstörs. Varning: Ge aldrig honung till barn under 1 år

5 Kanel Det finns över 200 typer av kanel Vad är Kanel?
Kanel är den torkade inre barken av ett vintergrönt träd som skördas under regnperioden när barken är mest flexibla och lättast att arbeta med. Det finns över 200 typer av kanel Den högsta betyg är kanel från Cinnamomum zeylanicum träd i Sri Lanka. Cinnamomum verum (Ceylon kanel) är den typ som används mest i västvärlden betraktades som "sant" kanel. Cinnamomum aromaticum (Cassia kanel eller kinesiska kanel) är också vanligt förekommande. I livsmedel och drycker, är cassiakanel används som aromämne.

6 och dess ursprung var mystisk i Europa fram till sextonde århundradet.
Cinnamon cassia - Chinese cinnamon Cinnamomum zeylanicum träd Cinnamomum verum Cinnamomum iners ( Wild Cinnamon) Cinnamomum aromaticum Kanel är en krydda från vintergröna träd. Kanel träd hemma i Sydostasien, och dess ursprung var mystisk i Europa fram till sextonde århundradet.

7 Kanel Det finns ett enkelt test för att avgöra om din kanel har Cassia blandas i: Cassia är full av stärkelse medan äkta kanel är det inte. Stärkelse blir blå när den möter jod. Cassia blir blå och äkta kanel kommer att behålla sina gyllene brun färg.

8 Kanel Kanel har en rik historia Cassia "rutiner gui" på kinesiska
Kanel är grundläggande örter i traditionell kinesisk örtmedicin i över 2000 år. Kanel använder för att behandla manligt kön problem. I traditionell kinesisk medicin teorin kan kanel "varma" och stimulera njurar, urinblåsa och tjocktarm. Araber styrde kryddhandeln föra kanel. Egyptierna använde kanel i balsamering ritualer. Romarna använde det som en kärleksdryck och kryddor värderas lika högt som guld. Nero brände ett års värde av kanel som en hyllning till sin döda fru.

9 Kanel Kanels bark och blomman i medicin
Kanel använts sedan många år i människans kost. Antioxidanter och eterisk olja av kanel har anti-mikrobiella och anti-svamp egenskapen Cassiakanel innehåller kemiska kanelaldehyd, som ha effekt mot bakterier. Forskare har hävdat att kanel Cassia pulver förhindrar diabetes typ 2 Cassiakanel används i solkrämer, nässprayer, munvatten, tandkräm och mer Kanel kan minska fasteblodsocker, triglycerider, LDL-kolesterol och totalkolesterol. Cassiakanel används för gas (flatulens), muskel och mage spasmer, förebygga illamående och kräkningar, diarré, infektioner, förkylning, och aptitlöshet.

10 Kanel och Honung En kraftfull kombination

11 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Immsystemetsystem Daglig användning av honung och kanel stärker immunförsvaret och skyddar kroppen från bakterier och från virusangrepp. Vetenskapsmän har kommit fram till att honung har flera vitaminer och järn i stora mängder. Utmattning En halv matsked honung vidtas i ett glas vatten och beströs med kanel. Tas dagligen vid ungefär 3:00 när livskraften i kroppen börjar minska. öka energi inom en vecka.

12 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Hjärtsjukdomar Gör en kräm av honung och kanelpulver, bred ut den på bröd ät det regelbundet till frukost. Det reducerar kolesterolet i artärerna och räddar från hjärtattack. Artrit Artrit patienter kan ta dagligen, morgon och kväll, En kopp av hett vatten med två skedar honung och en tesked av kanelpulver. Forskning i Köpenhamns Universitet visas att patienterna som inte ens kunde gå börjat gå utan smärta med denna blandning inom en månad.

13 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Förkylning Ta en matsked ljummet honung med 1 / 4 tsk kanel pulver Dagligen i 3 dagar. Denna process kommer att bota de flesta kroniska hosta och förkylning och hjälpa till att låsa upp bihålorna. Urinvägsinfektioner Drick 2 matskedar kanel och en tesked honung i ett glas med varmt vatten Detta ta kål på alla bakterier i blåsan och förstöra bakterierna.

14 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Tandvärk Gör en pasta av en tesked kanel pulver och fem teskedar honung och tillämpas på värkande tanden. Detta kan tillämpas upp till 3 gånger om dagen tills tanden stannar värkande. Dålig andedräkt Gurgla med en tesked honung och kanel pulver som blandas i varmt vatten. Din andedräkt bör hålla sig fräsch hela dagen.

15 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Cancer Ta en matsked med honung med en tesked av kanelpulver i en månad Tre gånger om dagen Forskning i Japan och Australien har funnit att avancerad cancer i magen och i benen botas väldigt effektivt. Kolesterol Ta 2 matskedar honung och 3 teskedar kanel blandas i 16 gram av kylda grönt te Drick 3 till 4 gånger per dag Enligt information som man fick i Said Journal försvinner mycket kolesterol om man äter rent honung med maten varje dag.

16 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Gas Tar honung tillsammans med kanelpulver så blir magen fri från gas Enligt studier gjorda i Indien och Japan och Mellanöstern rapporteras det att om honung tas med kanel magen är befriad från gas Matsmältning Kanelpulver sprinklat på två matskedar med honung som man tar innan maten Den lindrar syra och underlättar matsmältningen. Orolig mage Kanel och honung botar ont i magen och även rensar magsår från roten.

17 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Hudinfektion Blanda honung och kanel i lika delar och appliceras på angripna områden. Bra för eksem, revorm och alla typer av hudinfektioner. Finnar Tre matskedar honung och en tesked kanel pulver kanelpulver som blandas till en pasta. Lägg det på finnarna innan du sover. Skölj av det nästa morgon med varmt vatten. Gör detta dagligen i två veckor. Finnar bleknar och försvinner från roten mycket snart.

18 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Influensa Två delar honung till en del kanel kan lindra symptomen av influensa. En vetenskapsman från Spanien har bevisat att honung innehåller en naturlig ingrediens som dödar influensabaciller och räddar patienten från att insjukna i influensa. Insektbett Gör en pasta av jag tesked honung, två teskedar ljummet vatten och en liten tesked kanel pulver. Gnid försiktigt pastan på bettet och smärtan kommer att minska mycket snabbt.

19 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Anti-ageing Ta 4 msk honung, 1 msk kanel pulver och 3 koppar vatten och koka upp. Drick 3 till 4 gånger per dag Det hjälper också till att hålla huden mjuk och reducerar rynkor Viktnedgång koka honung och kanelpulver i en kopp med vatten. Dagligen på morgonen en halvtimma innan du äter frukost på tom mage och på kvällen innan du sover. Vikten reduceras av om man dricker denna mix dagligen Fett samlas inte i kroppen.

20 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Håravfall &Skallighetnfektion Gör en pasta av varm olivolja, en matsked honung, en tesked kanel pulver. Massera in hårbotten och låt stå i 15 minuter sedan tvätta bort. Infertilitet I Ayurvedisk medicin påstår om impotenta män regelbundet ta två matskedar honung innan du somnar, kommer deras problem lösas. Kvinnor som inte kan föreställa kan prova en nypa kanel i en halv tesked honung och tillämpa den på tandköttet ofta under dagen Så att den långsamt blandas med saliv och kommer in i kroppen.

21 Honung och kanel botar de mesta sjukdomar
Långt liv Ta fyra matskedar med honung, en sked med kanelpulver och tre koppar med vatten och koka det som om du gör te. Drick 1/4 kopp, tre till fyra gånger om dagen. Det håller huden fräsch och mjuk och hejdar att man känner sig gammal. Gör det regelbundet, då blir du friskare och kroppen har större chans att klara sig längre. Livslängden ökar även en 100åring, kan börja göra samma sysslor som en 20åring

22 Slut Av Elana Kervefors

23 Källor http://www.naturalremediescenter.com/remedies/cinnamon/
Källor


Ladda ner ppt "Honung och kanel. Honung och kanel Honung Honung har kallats gudarnas föda. Honung är en naturlig produkt med gynnsamma effekter. Honung har naturliga."

Liknande presentationer


Google-annonser