Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skolan där alla ska trivas och känna sig trygga och där alla har lika värde. Vi har alla har rätt till en god arbetsmiljö.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skolan där alla ska trivas och känna sig trygga och där alla har lika värde. Vi har alla har rätt till en god arbetsmiljö."— Presentationens avskrift:

1 Skolan där alla ska trivas och känna sig trygga och där alla har lika värde. Vi har alla har rätt till en god arbetsmiljö.

2 Lördagen den 14 januari hade vi öppet hus för alla som ville se hur vi har det, hur vi arbetar och hur renoveringen av skolan går framåt.

3 I entréhallen möttes besökarna av vår biträdande rektor Karina Thomé. Hon berättade också om hur skolgårdarna – vi har flera stycken - ska se ut när höstterminen 2012 börjar.

4

5 FOKUS på hur skolgården skulle kunna se ut när höstterminen börjar

6 Blivande elever och deras föräldrar lyssnade på framtidsbeskrivningarna. Hjälpmedlet som används är en Active Board, en kombination av skrivtavla och dataprojektor. Många klassrum har under vårterminen fått en sådan installerad.

7

8

9 Andra höll på med försök som hänger ihop med magneter/magnetism och elektricitet.

10

11

12

13 Elevrådets ordförande visade vägen –och gav tips om platser att besöka. Elevguider följde besökare runt i skolan och presenterade handledande lärare.

14 Det är platsen för elever som har paus i sin undervisning och deras lärare eller besökare eller föräldrar och alla andra som arbetar i skolhuset (hemtjänstspersonal bl.a)

15 SYV-exp.

16

17

18


Ladda ner ppt "Skolan där alla ska trivas och känna sig trygga och där alla har lika värde. Vi har alla har rätt till en god arbetsmiljö."

Liknande presentationer


Google-annonser