Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

AGENDA Förra säsongen (vår syn, er syn?, feedback?)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "AGENDA Förra säsongen (vår syn, er syn?, feedback?)"— Presentationens avskrift:

1 AGENDA Förra säsongen (vår syn, er syn?, feedback?)
Presentation av Ledare och spelartruppen 2018 Träningstider och hemmaarena 2018 Träningsmatcher Serie Cup Träningsläger Cafeteriaansvarig (inköp och skapa schema) Försäljning Kassa/kontoansvarig Övrigt

2 Backspegeln Bra utv teknik, spelförståelse.
Helt rätt i serie. Tuffa bra matcher. Rolig cup Vi har kul tillsammans = HÖG Träningsnärvaro! Några tjejer valde att sluta

3 På Pappret är vi 26st varav
Ledare 2018 Emma Sjöstrand Lagledare Ola Eriksson Tränare Klas Ahlgren Tränare Andreas Martinell Tränare (fys) Ulf Zachrisson ? Ev. Målvaktstränare Spelartrupp 2018 På Pappret är vi 26st varav 4st meddelat att man väljer annan idrott under vinterhalvåret/delar av sommarhalvåret. Nya spelare, ev får vi förstärkning av 3st ifrån F02 som provtränar med oss, Ebba, Ellen, Moa.

4 Träningstider och arena 2018
Hemmaarena: Ekbackens IP Tyvärr vet vi inte än vilka träningstider vi kommer få Vi föreslår Måndag och Onsdag 17:00-18:30 men vi återkommer när vi vet. Eftersom vi nu är äldsta Flicklaget då Damlaget och F0102 har “pausat” i år kommer vi få omklädningsrum nr 6 där vi kan förvara lite saker, alla tjejer kommer få egna platser och plast backar där man kan lämna kvara fotbollsskor och benskydd om man vill.

5 Träningsmatcher våren 2018
Sön 11/3 kl 11:30 H Skiljebo F04 Sön 18/ H Skogstorp Lör 7/ H Skinnskatteberg Sön 15/ H Forsby FF Kallelser kommer via mail och I första hand baserad på Träningsnärvaro. Om vi inte anser att vi behöver få rätt spelare på rätt plats.. Dvs, saknar vi en mitt back så tar vi inte in en forward även om denne har större träningsnärvaro. Men I första hand så går vi på Träningsnärvaron! Detta gäller även under seriespelet.

6 Vi är anmälda i Flickor 14-15
Serieindelning 2018 vår Vi är anmälda i Flickor 14-15 (0304) vilket betyder att vi kommer söka dispens för flickor 02 vilket inte brukar vara några som helst problem. Seriestart brukar vara första veckan i Maj.

7 28 Juni – 1 Juli Borlänge Avresa onsdag kväll
4 övernattningar (skola) – 12 måltider Arboga Södra åker på gemensam turnering med F05, F06, P04, P05 och P06 Arboga Södra står för buss t o r och anmälningsavgift för varje lag Deltagaravgift 1300kr/spelare, återkommer med kostnad per spelare ev. tar vi 800kr ifrån Lagkassan och var och en får betala 500kr ur egen ficka men detta är ej bestämt. Vi återkommer. Vi har anmält 1 lag F15 år.

8 Träningsläger/Träningshelg
Vi ger Pappagruppen tillsammans med tränarna I uppgift att titta på detta upplägg och planera för en uppstart helgen 21-22/4 av något slag. Behöver ej vara övernattning men någon typ av aktivitet för att samla laget inför seriestarten. Planera för ett Övernattningsläger i Södrastugan, under säsongen

9 Cafeteriaansvarig Kassa/kontoansvarig Föräldragrupp
Nina Nääs kommer att skapa Fikaschema Kassaskrinet kommer finnas hos någon av oss Ledare inför varje match. Vi fortsätter med fika bordet tillsvidare, vi har undersökt möjligheten att få tillgång till den ny renoverade kiosken för att kunna koka kaffe och förvara saker och ev använda till försäljning vid dåligt väder. Men detta återkommer vi med när vi vet mer. * Försäljning Linda Hietanen ansvarar för Försäljning av Ravelli. Hon beställer hem kataloger som skall delas ut. Vi kommer sälja I tre veckor, alla försäker sälja det man kan. Leverans och utdelninga kommer att ske hos Alva Hammarström Kassa/kontoansvarig Lena och Emma fortsätter 2018, saldo idag ca kr Föräldragrupp Jens och Andreas meddelade att dom ställer upp under 2018 och hoppades att Magnus och Mikael hänger på.

10 Övrigt? Zonträning F04, anmälada är Vilma, Alma, Filippa och Nell Johansson ifrån F05. Fys träningar, Andreas kommer att köra fys med tjejerna 1 dag I veckan en halvtimme efter någon av träningsdagarna beroende på hur han jobbar. Så titta I Kalendern för dessa träningar är inlagda och då slutar vi 18:30. Matchkläder, vi kommer få ta över Damlagetsmatch kläder, dessa finns xs,s,m så vi kan inte garantera att alla får det nummer man brukar. Detta kommer att börja delas ut vid träningsmatcherna. Teori, föreningen har fått hjälp I år med Kaj Linde som kommer att samla lagen för diverse Terori genomgångar. Detta kommer vi att utnyttja vid tillfälle för våra spelare under säsongen.

11 Träningsnärvaro: Sen vill vi bara påminna tjejerna om att
Meddela i God tid innan träningen att man inte kan komma på träningen. Sms om detta 10 minunter innan eller i vissa fall efter träning, är inte okey om det inte hänt något väldigt speciellt. Planera Plugg, Ola pratade även med tjejerna om plugg, många känner sig stressade över detta, vilket är ett tecken på att dom vill lyckas och göra sitt bästa vilket vi naturligtvis uppmanar dom till, men vi ber dom se över sin planering för deras eget bästa, det är lättare att sitta en timme varje kväll istället för att vrål plugga 4-5 timmar ett par kvällar och hoppas över div. fritidsintressen i veckan. Det är lite därför vi har den träningstiden vi har, så det skall finnas möjlighet att kombinera träning och plugg ... Men naturligtvis får man hoppa träningar om det behövs!!


Ladda ner ppt "AGENDA Förra säsongen (vår syn, er syn?, feedback?)"

Liknande presentationer


Google-annonser