Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lagledarmöte för Scandic cup

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lagledarmöte för Scandic cup"— Presentationens avskrift:

1 Lagledarmöte för Scandic cup
Arrangörens logotyp Lagledarmöte för Scandic cup Jobba gärna med tvåfärgade rubriker för att få mer liv i sidan där det passar. Grundfärgen är vit, att färga en del av rubriken gul måste alltså göras manuellt. Åsarna

2 Agenda Presentation av tävlingsledning, jury och SSF-representant
Tävlingsprogram Tidsschema för fredagens tävling Information om nummerlappar och lottning Väderprognos Presentation av tävlingsarenan Presentation av tävlingsbana Skidtestning och uppvärmning Banpreparering Information från TD Information från SSF Information från tävlingsledningen En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

3 Presentation av tävlingsledning, jury och SSF-representant
Arrangörens logotyp TÄVLINGSLEDNING Tävlingsledare: Rogard Göransson Bitr. tävlingsledare/ banchef: Thomas Wassberg Tävlingssekreterare/ webbansvarig: Ulrika Eriksson Tidtagning: Sigrid Larsson Speaker: Oscar Danielsson JURY: TD: Tomas Jons TDA: Anna Tynell Segerström Tävlingsledare: Rogard Göransson En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om. SSF: Johan Granath

4 Tävlingsprogram Fredag 4/1 Scandic Cup Intervallstart 5/10km fristil första start kl.10:00 Lördag 5/1 JVM-test OBS! ingår ej i Scandic cup Masstart 10/20km klassisk stil, första start kl.10:00 Tour de Fyrfasen ungdomstävling första start kl.13: :00 Söndag 6/1 Scandic Cup Sprint första start kl. 09:30 En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

5 Tävlingsprogram Fredag 4/1 07:00 Öppnar stadion för glidtest
08:00 Öppnar bana för uppvärmning och glidtest 08:00 Öppnar tävlingsexpeditionen 09:55 Tävlingsbanan 5 km stängs 10:00 Första start 11:10 Tävlingsbana 10 km stängs 12:40 Sista start 14:00 Ca Prisutdelning 15:00 Officiell träning inför JVM-test 18:00 Lagledarmöte i ÅIK-stugan 19:00 Banan stängs 19:30 Tävlingsexpeditionen stängs Försäljning av mat/fika hela dagen Hamburgare, kaffe, gulaschsoppa m.m. vid stadionhuset En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

6 Översikt av Parkering Arrangörens logotyp
En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

7 Information om nummerlappar och lottning
Arrangörens logotyp TÄVLINGSEXPEDITIONENS ÖPPETHÅLLANDE Åsarna skidstadion Torsdag kl – 19.30 Fredag kl – – 19.30 Lördag kl – – 19.30 Söndag kl – Nummerlappar hämtas föreningsvis på expeditionen och kvitteras ut med namn och telefon nummer. Ej återlämnad nummerlapp debiteras klubben med 500 kronor. OBS! Kvitto på betald startavgift skall uppvisas. Annars går det bra att betala med swish på plats nr: STRYKNINGAR lämnas in på expeditionen eller innan lagledarmötet. CHIP Personliga chip används vid samtliga tävlingar. Utländska åkare lånar chip och har samma chip alla tävlingar. Norska åkare använder egna chip. Chip finns att hyra för 150 kronor/dag för de som glömt sitt chip hemma. Kontrollera era chips funktion innan första tävlingsstart, i tävlingsexpeditionen. En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

8 Väderprognos Fredag 4/1 Arrangörens logotyp
En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

9 Presentation av tävlingsarenan
Arrangörens logotyp En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

10 Presentation av tävlingsbanorna
Arrangörens logotyp Fredag 4/1 En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om. Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)

11 Skidtestning och uppvärmning
Arrangörens logotyp Under pågående damtävling är den övre delen av 10km-banan öppen. Under H är uppvärmning tillåtet på tävlingsbanan på markerat område. En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

12 Banpreparering Preparering sker torsdag kväll efter klockan kl. 20:00
Arrangörens logotyp Preparering sker torsdag kväll efter klockan kl. 20:00 En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

13 Information från TD ICR 3 43.10 Ur spår regeln gäller
Arrangörens logotyp ICR Ur spår regeln gäller Riktningsförändring lördag 310.2 Zoner markerade med gula flaggor på officiell träning En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

14 Information från SSF Arrangörens logotyp
En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

15 Information från tävlingsledningen
Arrangörens logotyp Bankartor och spårprofiler finns på hemsidan Masstarten lördagen, herrarna kommer att starta först kl.10:00 och damerna kl.10:10 En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

16 Tack för att ni lyssnat. Lycka till!
Arrangörens logotyp Tack för att ni lyssnat. Lycka till!


Ladda ner ppt "Lagledarmöte för Scandic cup"

Liknande presentationer


Google-annonser