Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hockey Flick JSK.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hockey Flick JSK."— Presentationens avskrift:

1 Hockey Flick JSK

2 Agenda JSK och Hockey Flick Flicklagen Flick A

3 JSK och hockey flick Ordföranden har ordet
Micke berättade lite om vad som jobbas med i styrelsen och om planerna för en sportchef. Han tog även upp den nya sektionsvgiften (1350:-) som kommer att debiteras I maj månad.

4 Flicklagen Lag Hockeyskolan/Flick B (Magnus Tärk, Andreas Skog, Olivia Olsson) Flick AZ (Björn Palmebäck, Stefan Lord) Flick A (Robert Johansson, Erik Wigermo, Torbjörn Borgström, Johan Träff, Anders Gradin) Ekonomi Vad kostar? Istimmar innan v44, domare, utbildning ledare. Avgifter: Medlemsavgift, sektionsavgift, lagavgift Kafeteria Vi bestämde att nästa säsong är även Flick B med I kafeteriaschemat och att eftersom vi då kommer vara fler så ser vi om vi kan få två kafteriaomgångar. Det för att hålla nere deltagaravgifter.

5 Flick A Reflektion över säsongen som gått
Utmaningar stor åldersskillnad, olika nivå och olika ambitioner. Säsong 2018/2019 Tre ispass i veckan FA, Stockholm serie FA En ”sova över” cup under säsong. Endags cup mot slutet av säsong. Sommarträning tis och tor från första veckan i Maj tom en vecka efter midsommar. Samt vecka 3-4 veckor efter v.33 V27-ispass fre, lör och sön (Återkommer med tider). Ekonomi, personliga konton Vi beslutade att nästa säsong kommer vi även ha personliga konton utöver lagkontot så att de som vill kan sälja (ex. New Body) för att få in pengar till sitt barn för tex cuper.

6 Flick A Frånvaroanmälan, svar på kallelser
Summering: Snabbare svar på kallelser till match. Frånvaroanmälan så att vi vet om barnen är sjuka eller iväg på annat (dvs är det tillgängliga för match). Anledningen är att det är många tjejer nu och vi åker med 15 utespelare + 2 målvakter. Då vill vi inte åka för få eftersom vi lämnar spelare hemma i onödan som kan spela egentligen. Så det är för att kunna kalla spelare som vi vet kan spela. Kan spelaren ändå inte så vill vi kunna kalla en ersättare i god tid. Hur vi beter oss på läktaren Vi hejar på laget och inte enskilda individer. Det är lätt att heja på någon som gör något bra men det kan då även finnas någon spelare som inte blir berömd. De är unga spelare vi har och de kan ta till sig av sådant också. Barn med särskillda behov. Meddela oss ledare om er dotter har exempelvis adhd. Det hjälper ledarna på och vid sidan av isen hur de kan bemöta barnen.

7 Flick A Föräldragrupp – säljaktiviteter, aktiviteter utanför is (i samråd med tränare) Det önskas en grupp på 4-5 föräldrar som kan vara drivande i aktiviteter utöver träning. Tex vid uppstart av säsong, säsongsavslutning och även sköta lite säljaktiviteter. Janne Fredriksson anmälde sig. Det behövs fler. (Ett exempel på aktivitet är Boda borg avslutningen nu)


Ladda ner ppt "Hockey Flick JSK."

Liknande presentationer


Google-annonser