Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork"— Presentationens avskrift:

1 Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork
Välkomna! Dagens upplägg: Presentation av tävlingsåret 2017 och kommande tävlingar 2018 Föreläsning med Lena Bredberg, stjärnornas tränare och förbundskapten/coach för ponnylandslaget i fälttävlan Clinic med våra ridlärare Eva Bengtsson och Evelina Karlsson om ”Tävlingshästen” T-sek bjuder på mat och fika

2 Klubbtävlingar 2017 T-sek har anordnat KM i hoppning och dressyr
Klubben har anordnat tävlingar i WE (1 st), fälttävlan (2 st), hoppning (15 st) och dressyr (10 st) Sammanlagt har ca 100 av klubbens medlemmar deltagit i minst en tävling!

3 Externa tävlingar 2017 Hösthoppet, Vårhoppet och Nationaldagsdressyr, sammanlagt 6 dagar Klubben har fått in ca 150 tusen kr, pengar som går in i verksamheten.

4 Vad krävs för att få tävla på klubbtävlingar?
Hoppning: Tre genomförda 40/50 cm samt godkännande av din ridlärare för att få starta 60/70. Övriga klasser fråga din ridlärare. Dressyr: Tre genomförda LD på lägst 55 % samt godkännande av din ridlärare för att få starta LC dressyr. Övriga klasser fråga din ridlärare. En förutsättning för att det ska vara aktuellt att gå upp en klass är att man i hoppning hoppar denna höjd på sin ordinarie lektion och i dressyr kan rida hästen i den form som krävs för nästa klass. KM: I slutet av varje år anordnar T-sek klubbmästerskap i dressyr och hoppning. För att få vara med ska du ha tävlat MINST en klubbtävling i den disciplin du vill tävla KM i under året. Fler kvalregler står i propositionen.

5 Vad krävs för att få tävla externt?
Lektionsryttare som tävlar för Sork ska: Hålla koll på hästens utrustning och frisering, och se till att dressyrstaket och hinder mm är i bra skick. Lösa licens, betala alla avgifter och ordna transport och chaufför till och från tävlingarna. Du ska vara funktionär på Sorks egna regionala/lokala tävlingar sammanlagt minst 3 heldagar, samt delta i förberedelser och bortplockning inför och efter tävling. Delta i kick-off en gång per år! (inte så svårt) Grönt kort, samt att hålla sig uppdaterad på TR. Licens och medlemskap i en klubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet

6 Kommande externa tävlingar 2018
Vårhoppet 28 och 29 april Ponnydressyr och Nationaldagsdressyr 3 och 6 juni Hösthoppet 13 och 14 oktober För klubbtävlingar, håll utkik på Sorks hemsida Kom gärna och heja då våra ekipage tävlar på andra klubbar, håll utkik på t ex facebook.

7 Att vara funktionär Gemenskap Lärande
Pengarna som kommer in går till sadlar, nya hästar mm Det är roligt!

8 Om T-sek Man behöver inte tävla externt för att vara med i tävlingssektionen! Vi ordnar KM, externa tävlingar, Kick-off, samt clinic. Det innebär att vi ses ca 1 g/månad samt oftare inför tävlingar, beroende på vilket ansvarsområde man tillhör.

9 T-seks medlemmar och ansvarsområden
Jasmine Axelsson-ordförande Anna Bergman- vice ordförande och sekretariat Raija Bylander-sekretariat Susanne Lidén- sekretariat Ellen Hjort-säkerhet Melanie Swales-säkerhet Susanne Carlysle- -funktionärer Anette Ragnarsson-IT. Annelie Tjernlund- cafeteria Boel Lidgren-cafeteria, Gitten Lundgren-Hydén- sponsring. Sara Björkner-sponsring

10 T-seks mål Målen 2017 har uppfyllts: Anordna en clinic
Allsvenskalag i dressyr Gå tillsammans på Friends Mål 2018 Ordna en sitsclinic Hjärt-och lungräddningskurs för T-seks medlemmar Se om vi kan ordna något i samarbete med Överby

11 Några i klubben förtjänar något extra i år..

12 En duktig fotograf som sprider god stämning i klubben: Emma Trepte
Motivering: Emma är en givmild och positiv person som har spridit glädje till många ryttare med bilder från våra klubbtävlingar. Hon har dessutom visat oss hur hästarna har det i sommarhagen. Grattis Emma!

13 Årets tävlingsryttare ponny: Hannah Wallin
Motivering: På ponny har vi en person som har tagit flera förstaplaceringar på lokala tävlingar tillsammans med Nicke. Hon har också har gjort ett stort arbete för klubben, både för ungdomssektionen och för tävlingssektionen. Inte minst som funktionärs ansvarig på hösthoppet (och här har vi ett sidopris..Karin Jäderberg!) Grattis Hannah!

14 Årets tävlingsryttare häst: Jasmine Axelsson
Motivering: Med flest förstaplaceringar på lokal nivå av alla klubbens medlemmar, på både privathäst och lektionshäst: Jasmine. Hon ligger dessutom bakom ett stort arbete för att anordna våra egna lokala tävlingar, nu som ordförande i tävlingssektionen. Jasmine jobbar dessutom extra i stallet där hon alltid är glad och trevlig, grattis Jasmine!

15 Till sist, tack Lisa Olander
T-seks ordförande under 2017


Ladda ner ppt "Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork"

Liknande presentationer


Google-annonser