Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte P08 2018-01-31 Välkomna!.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte P08 2018-01-31 Välkomna!."— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte P Välkomna!

2 Fotboll - Träningar Måndagar 17.30 till 18.30 (Konstgräs Yta 3)
Onsdagar till (Konstgräs Yta 2 ) Tiderna gäller till grässäsongen börjar Tänk på att ert barn bör ha rätt träningskläder för vinterträning utomhus. Ex. underställ, regn/vind träningsjacka, mössa och spelarhandskar. Benskydd och vattenflaska är obligatoriskt

3 Fotboll – HIF Träningar
IF Lödde har ett samarbete med Helsingborgs IF (HIF) Som ett led i detta finns det en tradition med sk. HIF träningar. Tränare från HIF kommer till Tolvans IP och genomför träningspass med era barn. Träningen genomförs i resp. åldersgrupp = P08 gruppen är tillsammans precis som på en vanlig träning. Någon av oss vanliga IF Lödde tränare är närvarande på dessa träningar. Normalt 3 HIF träningar / år, vanligen 2 på våren och 1 på hösten. Datum 2018 ej fastställda

4 Fotboll – Nya spelformer & regler
Syftet med projektet Spelformer är att få fler att spela längre. Mål Att matchen ska bli ett lär tillfälle för alla barn och ungdomar som spelar fotboll, med utgångspunkt från deras behov och glädje. Metod Projektgruppen har arbetat utifrån nationell och internationell beprövad erfarenhet och forskning. 5 Spelformer: 3 mot 3 (6-7 år) 5 mot 5 (8-9 år) 7 mot 7 (10-12 år, P08) 9 mot 9 (13-14 år) 11 mot 11 (15år -)

5 Fotboll – Nya spelformer & regler
7 mot 7 (10-12 år):

6 Fotboll – Nya spelformer & regler
7 mot 7 (10-12 år):

7 Fotboll - Matcher BK Landora Vintercup 2017/2018
Arrangör är BK Landora (Landskrona) 1 lag anmält från P08 7-manna plan Matcher från November till Mars 10 barn blir uttagna till match, alla i P08 kommer få spela någon/några matcher. Viss prioritet till de som har hög närvaro på träningarna Var noga med att ge respons på kallelser så fort som möjligt! Kontaktuppgifterna in SportAdmin uppdaterade?

8 Fotboll - Matcher 7-Manna Kick-off söndagen den 8-april
Arrangör är Lunds BK 2 lag anmälda från P08 Klostergårdens IP i Lund Speltid: 3 x12 min, garanterat 3 matcher per lag Var noga med att ge respons på kallelser så fort som möjligt! Kontaktuppgifterna in SportAdmin uppdaterade? Om ni inte kan / vill vara med på denna Cup vänligen meddela detta!

9 Fotboll - Matcher Kompisligan vår/höst 2018, april - oktober
Arrangör är Skånes fotbollsförbund Seriespel med 2 lag anmälda från P08 1 lag Skåne nordväst, kategori medel 1 lag Skåne sydväst, kategori medel Var noga med att ge respons på kallelser så fort som möjligt! Kontaktuppgifterna in SportAdmin uppdaterade?

10 Fotboll - Matcher BIF cupen fredagen den 11-maj
Arrangör är Bjärreds IF 1 lag anmält från P08 Borgeby IP Borgeby Var noga med att ge respons på kallelser så fort som möjligt! Kontaktuppgifterna in SportAdmin uppdaterade? Om ni inte kan / vill vara med på denna Cup vänligen meddela detta!

11 Fotboll - Matcher Halör cup 10-12-maj
Arrangör är BK Höllviken 1 lag anmält från P08 Höllvikens IP Höllviken 7-mannafotboll med inledande gruppspel i 4-lagsgrupper som följs av två ytterligare omgångar nivå anpassat gruppspel. Omlottning mellan vart gruppspel 8 matcher per lag (3 torsdag, 3 fredag, 2 lördag) Speltider: Torsdag kl. 10:00-18:30, Fredag kl. 09:30-17:30, Lördag 09:00-15:00 Ingen övernattning Var noga med att ge respons på kallelser så fort som möjligt! Kontaktuppgifterna in SportAdmin uppdaterade? Om ni inte kan / vill vara med på denna Cup vänligen meddela detta!

12 Fotboll – Hällevik 2018 Enkla elbolaget Cup – Hällevik 3-5 Aug
Arrangör är Mjällby AIF 2 lag anmälda från P08 inkl. boende Strandvallens IP Övernattning med förälder i närheten – boka boende! Var noga med att ge respons på kallelser så fort som möjligt! Kontaktuppgifterna in SportAdmin uppdaterade? Om ni inte kan / vill vara med på denna Cup vänligen meddela detta!

13 Fotboll – Träningar & Matcher
Medlemsavgift & spelaravgift för 2018 ska vara betald års avgift inte beslutad än (2017: 600kr kr) FOGIS blankett måste vara inlämnad (spelarregistrering) Matchtröjor är ett lån och ska enbart användas vid matchspel, används ej på träningar eller på fritiden. Ombyte tillsammans i laget inför och efter match. Normalt sker ombytet på den ort där matchen spelas.

14 Frågor eller synpunkter kring träningar och matcher?

15 Träningsoveraller P08 Ser gärna att alla i laget har en enhetlig IF Lödde träningsoverall. Träningsoverall med spelarens namn på tröjans framsida och namn på byxbenet kostar 630 kr / overall. Vi kommer ta upp beställningar där lagkassan står för 230 kr / overall = 400 kr / overall i egen kostnad tillkommer vid intresse. Möjlighet att prova overall kommer erbjudas på klubbdagen/fotodagen 10-feb

16 Föräldraengagemang IF Lödde är en ideel förening, för att kunna upprätthålla verksamheten behöver vi ert engagemang och lite av er tid. Kioskveckor v.20 och v.36. Schema kommer ut under v.16 Vårstäddag den 7-April kl 2st från P08 behövs, slipper kioskpass v.20 Bonuskort försäljning under våren Någon försäljning likt Newbody för att stärka lagkassan under våren 2018

17 Utvecklingssamtal Vi planerar att hålla ett enklare utvecklingssamtal med era barn under mars/april. Vi vill att minst en förälder är närvarande tillsammans med ert barn! Syftet är att främja barnens delaktighet i fotbollen och att vi tränare ska få en större förståelse för vad barnen tycker är bra/mindre bra, roligt/mindre roligt, om det finns något som ert barn upplever problematiskt, om det finns någon spelposition som ert barn föredrar etc.

18 Klubbdag med fotografering
Lördagen den 10-februari är det klubbdag med fotografering i Nyvångshallen. P08 samlas klockan i omklädningsrum på Nyvångshallen! P08 tid för fotograferingen är Lagen skall vara ombytta (matchkläder och fotbollsskor så ta med er matchtröja!) och klara 10 minuter innan tilldelad tid. Alla ombyten sker i de fyra omklädningsrummen, ej nere i hallen, ytterskor är förbjudna i hallen både för föräldrar o barn. Innan fotograferingen måste målsman för respektive barn skriva på en påseendelapp. Fyll gärna i och lämna in här och nu på mötet! Det kommer finnas varor från Team Sportia och Puma till rabatterade priser under klubbdagen. Avsätt tid till att prova ut storlek på IF Löddes nya träningsoverall då vi planerar att beställa denna till laget inom kort.

19 Lagförälder Tobias Arvidsson (Emils pappa) är lagförälder
Vi ser gärna att vi har två lagföräldrar Någon som vill ställa upp som lagförälder? Kontakta Tobias alt. någon av oss tränare vid intresse

20 Frågor eller synpunkter?

21 Tack för Ert deltagande!


Ladda ner ppt "Föräldramöte P08 2018-01-31 Välkomna!."

Liknande presentationer


Google-annonser