Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Löpläger Våren är på ingång vilket betyder att det är dags för vårt löpläger! Mellan v.17-22 vid 6 tillfällen håller vi till utomhus runtom vid Kungsholmsstrand.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Löpläger Våren är på ingång vilket betyder att det är dags för vårt löpläger! Mellan v.17-22 vid 6 tillfällen håller vi till utomhus runtom vid Kungsholmsstrand."— Presentationens avskrift:

1 Löpläger Våren är på ingång vilket betyder att det är dags för vårt löpläger! Mellan v vid 6 tillfällen håller vi till utomhus runtom vid Kungsholmsstrand. Löplägret passar för både nybörjare till vana löpare eftersom du kan anpassa nivån efter din egen förmåga. Vi går igenom: - Löpteknik Olika intervallformer Löp- och bålstyrka Rörlighet/stretch Det går bra att anmäla sig även om du inte kan delta vid alla tillfällen.. När och pris? Onsdagar Kl: Medlemspris: 900:- Ej medlem: 1200:- 12 platser, först till kvarn! Välkommen till löpläger med Träningspuls! Maila till Sussie för anmälan eller frågor Reception: Klarabergsviadukten 70 World Trade Center Stockholm


Ladda ner ppt "Löpläger Våren är på ingång vilket betyder att det är dags för vårt löpläger! Mellan v.17-22 vid 6 tillfällen håller vi till utomhus runtom vid Kungsholmsstrand."

Liknande presentationer


Google-annonser