Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lokalbollen LBA Media Ltd..

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lokalbollen LBA Media Ltd.."— Presentationens avskrift:

1 Lokalbollen LBA Media Ltd.

2 Nedladdning För att ladda ner applikationen så söker du efter Lokalbollen i AppStore/GooglePlay. Tryck sedan på installera och ange ditt lösenord.

3 Divisioner Du kan själv välja att sortera bort divisioner som du inte är intresserad av. När du har laddat ner applikationen kommer du att se samtliga aktuella matcher i ett flöde sorterat efter divisioner.

4 Pushnotiser Du kan även välja att prenumerera på ett eller flera lags resultat och då skickas det pushnotiser direkt till dig när det händer något i lagets matcher. Bocka i de lag som är intressanta för dig!

5 Föreningarna För att uppdatera era resultat under matchens gång så trycker ni på kugghjulet i det övre högra hörnet. På nedre delen av sidan finns en inloggningsruta där ni anger ert användarnamn och lösenord och trycker Logga in förening.

6 Lägg in resultat När ni är inloggade kommer det att stå Föreningens matcher längst ner på sidan och för att uppdatera så går ni in där, väljer aktuell match och trycker sedan på plustecknet i det övre högra hörnet. Då får ni välja vilket lag som gjort mål och skriver sedan in målskyttens namn. Tryck sedan på bocken uppe i det högra hörnet så sparas händelsen och går direkt ut till era följare. Om en inlagd händelse behöver ändras, t. ex om fel målskytt anges, så drar man fingret över den och får då upp valet Radera så kan man sen lägga in den på nytt.

7 Kontaktuppgifter Hampus Landegren 0735-337764
Hauke Brandis Adam Aurén lokalbollen.lbamedia.se


Ladda ner ppt "Lokalbollen LBA Media Ltd.."

Liknande presentationer


Google-annonser