Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Denna pristävling pågår mellan den 21 augusti och den 25 september

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Denna pristävling pågår mellan den 21 augusti och den 25 september"— Presentationens avskrift:

1 Denna pristävling pågår mellan den 21 augusti och den 25 september

2 Uppgift: Gör en mjölkpaketskampanj för att få fler att återvinna mer
Uppgift: Gör en mjölkpaketskampanj för att få fler att återvinna mer! Vi ska designa en egen återvinningskampanj som skulle kunna tryckas på baksidan av ett mjölkpaket.  Varje förskoleavdelning eller klass får tävla med max tre bidrag.

3 Vi ska använda mjölkpaketsmallen som finns på kartongmatchen
Vi ska använda mjölkpaketsmallen som finns på kartongmatchen.se när vi skapar våra kampanjförslag

4 Våra bidrag kan till exempel bestå av vårt bästa återvinningstips om hur man kan göra hemma, på förskolan, i skolan eller på semestern. Eller våra bästa argument varför fler ska återvinna mer. Vår fantasi sätter gränsen!   Illustrera kampanjen i text och/eller bild. Tänk på att det ska kunna gå att trycka kampanjen så rita och skriv inte för smått.

5 Vi tar sedan en bild av vårt/våra bidrag och skickar in via ”mina sidor” på kartongmatchen. Vi kan också samla bidragen på en bild så går det bra att skicka in dem Tänk på att spara bidragen tills tävlingen är avgjord. Är det just ett av våra bidrag som vinner behöver det skickas in för att kunna tryckas på en 3D-bild av en mjölkförpackning från Arla samt ett mjölkpaket. De mest inspirerande och tänkvärda bidragen utses som vinnare av en jury bestående av personer från Arla och Tetra Pak. Vinnarna kommer att bli kontaktade.

6 Vad kan vi vinna? 1:a pris i respektive åldersgrupp (förskola, F-3 och 4-6) är att man får sin idé tryckt på en inramad 3D-bild av en mjölkförpackning från Arla samt på ett mjölkpaket. Presentcheckar för att kunna hämta ut produkter från Arlas sortiment. Specialtillverkade picknickfiltar, som även kan användas som solsegel eller varför inte som en tuff prydnad på väggen från Tetra Pak. Vinnarna får även en affisch ifrån Världsnaturfonden WWF. 2:a—3:e pristagarna i respektive åldersgrupp får presentcheckar för att kunna hämta ut produkter från Arlas sortiment samt specialtillverkade picknickfiltar från Tetra Pak och en affisch ifrån Världsnaturfonden WWF.


Ladda ner ppt "Denna pristävling pågår mellan den 21 augusti och den 25 september"

Liknande presentationer


Google-annonser