Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Värdegrundsarbete slutförda medarbetarutbildningar

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Värdegrundsarbete slutförda medarbetarutbildningar"— Presentationens avskrift:

1 Värdegrundsarbete 2 831 slutförda medarbetarutbildningar
Del 2 - A3 där varje avdelning/enhet får konkretisera hur vi ska vara välkomnande, handlingskraftiga och pålitliga. instruktioner skickades ut innan sommaren och påminnelse går ut snart inför planeringsdagar. Värdegrundsgrupp planerar för det fortsatta arbetet Månadens dilemma – lanseras under hösten.

2 Jag tycker att annonsen är riktigt dålig i sitt nuvarande skick
Jag tycker att annonsen är riktigt dålig i sitt nuvarande skick. Texten skulle jag vilja skriva om, den känns lite amatörmässig nu, och bilden tycker jag känns en aning oseriös. Jag vet däremot inte om det är lönt för mig eller mina chefer att engagera sig mera eftersom ni hittills inte lyssnat på våra synpunkter gällande annonsen utformning. Vi önskade ha en bild på vår vackra stad Östersund, men det är tydligen otänkbart... Jag vet inte vem som äger frågan och har mandat att bestämma - men nu får vi välja ett av följande alternativ: Alternativ 1: Skriv vilken text ni vill med vilken bild ni vill och skicka iväg annonsen... Alternativ 2: Jag har tid att skriva om texten i morgon fredag under förutsättning att den inte ändras mer. Tacksam för omgående besked

3 Själva bilden förmedlar inte alls vad Östersund är. Någon har gått loss i Photoshop eller så är bilden tagen med ett konstigt grönt filter. Ljusen förstärkta så det ser ut som reklam för Las Vegas. Mycket kan sägas om Östersund men om man är ute efter casinolyxliv och prostituerade ska man åka nån annanstans. Är ni medvetna om att "on the move" betyder att man är i en geografisk förflyttning. Dvs det betyder inte att man är "framåt" i utveckling eller dylikt. Hemsidan säger alltså att vi är en region som geografiskt är på väg att flytta. Förklaring på hur man använder "on the move" finns att hitta om man googlar följande: meaning on the move. Jag kommer inte att göra denna utbildning. Bedömer att jag efter dryga 25 år i landstingets tjänst där en av huvudmålen har varit att samtala o informera patienterna så bra som möjligt för att den operativa verksamhet som jag bedriver inte skall vara bortkastad. Jag skulle kunna vara betydligt hårdare i mitt avvisande till detta. Konstaterar kallt att jag försöker tala med vanligt folk på den jamtska jag lärt mig o med de lärde på latin.


Ladda ner ppt "Värdegrundsarbete slutförda medarbetarutbildningar"

Liknande presentationer


Google-annonser