Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Dagordning Medlemsavgift och träningsavgift Träningstider Utrustning - klubba, glasögon, vattenflaska Laget/truppen Ekonomi Föräldraansvar Sammandrag Paradiscupen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Dagordning Medlemsavgift och träningsavgift Träningstider Utrustning - klubba, glasögon, vattenflaska Laget/truppen Ekonomi Föräldraansvar Sammandrag Paradiscupen."— Presentationens avskrift:

1 Dagordning Medlemsavgift och träningsavgift Träningstider Utrustning - klubba, glasögon, vattenflaska Laget/truppen Ekonomi Föräldraansvar Sammandrag Paradiscupen i Örnsköldsvik Lagets webbsida

2 Medlems- och träningsavgift Medlemsavgift i IBC Hernösand, pengarna går till föreningen: 200 kr/spelare eller familjeavgift 500 kr. Träningsavgift, pengarna går till laget P-03: 300 kr/spelare. Total avgift: 500 kr. Sätt in pengarna på Nordea konto 3075-2131141 senast den 26 oktober och märk inbetalningen med barnets för- och efternamn.

3 Träningstider Onsdagar: 18.00 – 19.00, Franzénhallen (uppsättning av sarg) Söndagar jämn vecka: 15.00 – 16.30, Franzénhallen (uppsättning av sarg) Söndagar udda vecka: 16.30 – 18.00, Franzénhallen (nedtagning av sarg) Under perioden 20 oktober till juluppehållet samt från månadsskiftet januari/februari till säsongens slut ersätter vi söndagens träning med nedanstående tid. Lördagar: 10.30 – 12.00, Öbacka sportcenter, B-hallen (nedtagning av sarg) Aktuella träningstider visas i kalendern på lagets webbsida. Ännu inte helt klart, tiderna läggs in i kalendern i tid innan första söndags- träningen

4 Utrustning Klubba Rätt längd (tabell finns hos de flesta sporthandlare), tumregeln är att klubban ska gå till naveln. Bladets vinkel får högst vara 30 mm. En rekommendation är att böja bladet så lite som möjligt. Använd inte samma klubba inne som ute då spel ute gör att bladet blir vasst (skaderisk). Klubban ska var försedd med IFF:s godkännandemärke. Möjlighet att köpa klubba på InterSport med 20 % rabatt den 27-28/9. Hänvisa till truppen på lagets webbsida som ”bevis” för att ni spelar i IBC Hernösand. Glasögon Används på träning och match. Vattenflaska Fylld flaska tas med till träning och match.

5 Laget/truppen 25 stycken spelare (David och Simon har meddelat att de slutar), 4 stycken ledare. Vi har fått förfrågningar från killar som vill börja spela med oss. Vi har dock valt att inte ta in några nya spelare eftersom vi anser att vi inte kan bedriva en bra träning med fler spelare på planen. Vi tycker att det är dags att de som verkligen vill stå i mål ska få chansen att göra det mer i år än tidigare år. Därför har vi tänkt rulla runt på 4-6 målvakter för att kunna erbjuda dem lite mer och specifik målvaktsträning.

6 Ekonomi Lagets kassa är 5 210 kr. Inkomstkällorna är i dagsläget träningsavgiften och försäljning vid de sammandrag vi själva arrangerar. Behöver vi fler inkomstkällor? Vi enades om att inte sälja något utan istället betala en extra avgift på 300 kr under våren.

7 Föräldraansvar Se till att barnen är ombytta och klara 5 min innan träningen då genomgången av träningens övningar börjar. Ansvara för uppsättning och nedtagning av sarg. Ansvara för inköp av overaller och det praktiska kring detta. Ansvarig förälder utses om det blir aktuellt med inköp av nya overaller. Ekonomiansvarig (lagets bokföring). Conny Näsström är lagets nya ekonomiansvarige och tar över efter Linda Eriksson. Planering av de sammandrag vi arrangerar. Anmäla sitt barns frånvaro (skicka SMS till Christoffer, 070-235 26 92). Svara på mejl om så önskas. Viktigt!

8 Sammandrag på hemmaplan 15/12 -2012 & 9/2 -2013 Inköp/bakning/tillagning Försäljning Sekretariat Städning Sammandrag på bortaplan Samåkning eller på egen hand? Spelschemat finns på Västernorrland Innebandyförbunds webbsida (länk finns på vår egen webbsida under fliken ”Länkar”)

9 Paradiscupen - innebandycup i Örnsköldsvik 4 matcher Speldagar för P03 är 4-6/1 2013 Vi spelar med ett eller två lag beroende på intresse. Vi skickar meddelande om intresseanmälan i början av oktober.

10 http://www.laget.se/IBCHERNOSANDP03/


Ladda ner ppt "Dagordning Medlemsavgift och träningsavgift Träningstider Utrustning - klubba, glasögon, vattenflaska Laget/truppen Ekonomi Föräldraansvar Sammandrag Paradiscupen."

Liknande presentationer


Google-annonser