Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Multisjuk kvinna född 1925 Vårdad i hemmet Funnen på morgonen i sängen Hemvården tror hon är berusad Orolig son larmar ambulans tidig kväll Ambulans.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Multisjuk kvinna född 1925 Vårdad i hemmet Funnen på morgonen i sängen Hemvården tror hon är berusad Orolig son larmar ambulans tidig kväll Ambulans."— Presentationens avskrift:

1

2

3

4 Multisjuk kvinna född 1925 Vårdad i hemmet Funnen på morgonen i sängen Hemvården tror hon är berusad Orolig son larmar ambulans tidig kväll Ambulans anländer och lämnar utan att ta med patienten Ny ambulans larmas och tar med patient Patientfall

5 Man undersökte inte den patient man varit larmad till, enligt uppgift på grund av att personerna på plats inte ville ha hjälp. Ambulanspersonalen har uppfattat personerna på plats som en sjuksköterska/distriktssköterska och en undersköterska och att de inte behövde någon hjälp alls. Fallet avslutades i samråd och då inget övertagande, undersökning eller behandling inletts skrevs ingen journalanteckning och ambulansen lämnade platsen. Varför blev det så här?

6 Socialstyrelsen anser att beslut om att inte ge vård förutsätter att en medicinsk bedömning görs, om det är möjligt. En medicinsk bedömning ska följas av en journalanteckning. Socialstyrelsens bedömning


Ladda ner ppt "Multisjuk kvinna född 1925 Vårdad i hemmet Funnen på morgonen i sängen Hemvården tror hon är berusad Orolig son larmar ambulans tidig kväll Ambulans."

Liknande presentationer


Google-annonser