Matsedel vecka 4, 22-28 Januari Måndag Lunch Indisk korvgryta (Garam Masala krydda) med ris och grönsaker Dessert Kräm med mjölk Kvällsmat Ostkaka med sylt Tisdag Fiskgratäng Creme Bonjour ( färskost och gräslök) potatis och grönsaker Päron soppa med skorpa Vad köket har att erbjuda Onsdag Kåldolmar med brun sås kokt potatis och grönsaker Gammeldags fruktkräm med mjölk Två sorters sill med bröd och ägghalva Torsdag Högsbosoppa ( Morot o purjolök) med bröd Bärpaj med vaniljsås Stekt potatis med stekt falukorv Fredag Rimmad bog med rotmos och senapssås samt grönsaker Fredagskaka Broccoli och ädelost paj med blandsallad Lördag Ugnsstekt lax med champagnesås kokt potatis och grönsaker Mandeltårta med vispad grädde Kalkon och potatissallad Söndag Gulasch gryta med kokt potatis och grönsaker Bär och glass Potatisomelett med paprika och bacon