Matsedel vecka 6, 5-11 februari Måndag Lunch Oreganodoftande korvgryta med ris och grönsaker Dessert Kräm med mjölk Kvällsmat Potatisbullar med lingonsylt Tisdag Kokt torsk med ägg och persiljesås kokt potatis och grönsaker Smoothie Kalvdans med bärsylt Onsdag Köttbullar med gräddsås lingonsylt samt kokt potatis och grönsaker Aprikoskräm med mjölk Stekt potatis med stekt falukorv Torsdag Potatis och purjolökssoppa med bröd Äpplekaka med vaniljsås Broccoli och skinkgratäng Fredag Stekt kycklingfilé med klyftpotatis och kall örtsås samt grönsaker Fredagskaka Omelett med sparrisstuvning Lördag Fisk florentine serveras med kokt potatis och grönsaker Glass och kex Kalvsylta med rödbetssallad Söndag Biff stroganoff med kokt ris samt grönsaker Citronfromage Blomkålssoppa med bröd