Matsedel vecka 47, 20-26 november Måndag Lunch Korv stroganoff med ris och grönsaker Dessert Kräm med mjölk Kvällsmat Hamburgare med bröd och dressing Tisdag Lunch alt 1 Exotisk fiskgratäng serveras med kokt potatis och grönsaker Apelsinsoppa med kardemummaskorpor Kesokaka med bärsylt Onsdag Färsrätt med champinjonsås samt kokt potatis och grönsaker Äpple kräm med mjölk Kaviarfrestelse Torsdag Köttsoppa på högrev serveras med bröd Apelsin cheesecake med vispad grädde Ostgratinerade champinjon crêpes Fredag Rimmad bog med rotmos pepparrotssås och grönsaker Fredagskaka Kavring laxröra och ägghalva Lördag Fisk med örttäcke serveras med citronsås potatis och grönsaker Lingon fromage Äggröra och prinskorv Söndag Viltgryta med gelé kokt potatis och grönsaker Persikor med vispad grädde Ost och broccolisoppa med bröd