Serviceförvaltningen Miljöombudsträff 14 december 2015 Serviceförvaltningen
Miljöombudsträff 14 december 2015 Måltidsservice Monica Holm Verksamhetsutvecklare
Ekologiskt Måltidsservice 25 % av matinköp till förskola och grundskola Inga mål för matinköp till särskilda boenden
Ekologiskt Måltidsservice Kaffe Bananer Mjölk Kött Vindruvor Potatis
Ekologiskt Måltidsservice Måndag Raggmunk & kökets rårörda lingon Tisdag Varmkorv/julkorv & hemlagad potatismos Onsdag Ekologiska köttbullar, gräddsås och kokt potatis Torsdag Skinksås och ekologisk spagetti Fredag Apelsin- och chilibakad lax serveras med kokt potatis
Ekologiskt Östersunds kommun Mål 2020 50 % av alla matinköp ska vara ekologiska
Ekologiskt Måltidsservice Minst 25% av matinköp till förskola och grundskola Minst 19 % av matinköp till särskilda boenden
Ekologiskt Måltidsservice
Minska matsvinnet Mål 2015 Minska med 5 % jämfört med 2014 = 65 gram per elev
Minska matsvinnet
Minska kemikalier Mål 2015 Mål 2016 Övergå till ftalatfria engångshandskar Mål 2016 Byta produktval vid inköp av tre artiklar som används vid beredning eller servering
Kostpolicy
Miljöombudsträff 14 december 2015 Måltidsservice Monica Holm Verksamhetsutvecklare