Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Visste du detta? Allteftersom du åldras, förbrukas den energi i huden som behövs för att bekämpa fria radikaler och skydda mot oxidativ påfrestning, vilket.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Visste du detta? Allteftersom du åldras, förbrukas den energi i huden som behövs för att bekämpa fria radikaler och skydda mot oxidativ påfrestning, vilket."— Presentationens avskrift:

1

2 Visste du detta? Allteftersom du åldras, förbrukas den energi i huden som behövs för att bekämpa fria radikaler och skydda mot oxidativ påfrestning, vilket resulterar i att hyn förlorar sin vitalitet och lyster. Lär dig hur en unik kombination av antioxidanter kan hjälpa dig bekämpa skador från fria radikaler och främja produktionen av energi i cellerna.

3 Målsättning Efter denna presentation bör du kunna följande: Huvudsakliga fördelar och verksamma ingredienser i Celltrex ® CoQ10 Complete. Koenzymet Q10:s roll och det skyddande nätverket av antioxidanter och hur det främjar cellenergin. Användning och rekommendationer.

4 Basal hudvård Vacker hy avgörs av frisk struktur och korrekt funktion av komponenter i huden. För att bibehålla vacker hy och sakta ned åldrandet, måste huden få näring och skydd.

5 Fria radikaler och antioxidanter Fria radikaler är instabila molekyler med snabb återverkan som skadar huden, vilket leder till sidoeffekter associerade till åldrande hud, såsom linjer och rynkor, slapphet och grådaskighet. Antioxidanter är naturens försvar mot skador från fria radikaler, de vaktar på cellernas strukturer och DNA.

6 Nätverk av antioxidanter Antioxidanter arbetar optimalt i ett nätverk som skyddar cellernas hälsa och livskraft. Karotenoider fungerar som ett ‘läskpapper’, en första försvarslinje som absorberar en stor mängd fria radikaler. Vitamin C Vitamin E Vitamin C CoQ10 (Karotenoider) Förutom karotenoider spelar de kraftfulla återbildande antioxidanterna CoQ10 och C- och E-vitamin en viktig roll i nätverket av antioxidanter.

7 Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete Forskare har insett att fria radikaler är orsak till åldrandet. De skadar cellstrukturerna, minskar hudens chanser att fungera optimalt. Det viktigaste för att förhindra huden från att åldras och att bibehålla sitt ungdomliga utseende, är att bekämpa fria radikaler och reparera tidigare skador. Huden kräver rätt mängd cellenergi för att fortsätta bekämpa åldrandet. Av denna anledning har många kosmetiska företag utvecklat produkter som innehåller den effektiva åldersbekämpande ingrediensen CoQ10.

8 Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete Förutom att det är en effektiv antioxidant, kan CoQ10 även fungera som ett koenzym* i produktionen av cellenergi, vilket är viktigt för frisk ungdomlig hy. Tyvärr kan många av produkterna på marknaden idag som innehåller CoQ10 inte maximalt utnyttja ingrediensen. *Vad är ett koenzym? En organisk substans utan protein, vanligtvis en vitamin eller mineral, som knyter an till ett särskilt slags protein för att forma ett aktivt enzym.

9 Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete Baserat på de vetenskapliga studierna förrättade av Dr. Lester Packer, världens främste forskare på antioxidanter, har Nu Skin framställt en produkt som skyddar och främjar energiproduktionen samtidigt som den utnyttjar den fulla kraften hos CoQ10.

10 Celltrex ® CoQ10 Complete Celltrex ® CoQ10 Complete främjar produktionen av cellenergi vilket ger din hy möjlighet att återhämta sig från daglig oxidativ påfrestning och återta en frisk lyster. Endast detta patentsökta serum kombinerar koenzym Q10 med ett skyddande nätverk antioxidander av färglösa karotenoider och C- och E-vitamin för optimal CoQ10 bioaktivitet. Celltrex ® CoQ10 Complete—Synbart ungdomlig energi.

11 Huvudsakliga fördelar a) Främjar viktig produktion av energi i cellerna för en ungdomlig frisk lyster. b) En exklusiv kombination av CoQ10, färglösa karotenoider och C- och E-vitamin för komplett nätverk antioxidanter som skyddar mot skador orsakade av fria radikaler. c) Förstärker CoQ10:s bioaktivitet för ett friskare ungdomligare utseende. d) Daglig motverkan mot ålderstecken genom ökade energinivåer i huden.

12 Verksam ingrediens Koenzym Q10 (CoQ10)—en livsviktig antioxidant som finns i våra celler och fungerar som ett koenzym vid generering av cellenergi. CoQ10 hjälper till att bibehålla en friskare mer ungdomlig hy och kan även fungera som bekämpare mot fria radikaler och ‘återladdare’ av andra antioxidanter. O H 3 CO CoQ10 H 3 CO CH 3 O H 10

13 Ytterligare verksamma ingredienser Färglösa karotenoider —fungerar som läskpapper, absorberar en stor del av attackerande fria radikaler. På detta sätt ger karotenoider direktskydd, tillåter andra antioxidanter såsom CoQ10, att fungera i sina kritiska funktioner. O CH 3 OH Vitamin E E- och C-vitamin —E-vitamin skyddar friska cellmembran från oxidation orsakad av fria radikaler. C-vitamin samarbetar med E-vitamin för att släcka fria radikaler och det arbetar även på att återbilda E-vitamin. Precis som CoQ10, fungerar E- och C-vitaminer bäst i ett komplett nätverk av antioxidanter.

14 Underlag för fördelar och verksamma ingredienser

15 Underlag för fördelarna a) Främjar viktig produktion av energi i cellerna för en ungdomlig frisk lyster. I sin högkoncentrerade form inuti cellernas energiproducerande mitokondrier, spelar CoQ10 en viktig roll som koenzym i produktionen av cellenergi. Förstärkt med en energireserv är cellerna bättre rustade att skydda sig mot den miljörelaterade påverkan som gör huden grådaskig och åldrad. Med adekvat energi för att bekämpa fria radikaler och dess åldrandeeffekter blir huden mer ungdomligt frisk.

16 Underlag för fördelarna b) En exklusiv kombination av CoQ10, färglösa karotenoider och C- och E-vitamin för komplett nätverk antioxidanter som skyddar mot skador orsakade av fria radikaler. CoQ10 fungerar antingen som ett koenzym för energi eller, om andra antioxidanter inte finns tillgängliga, som bekämpare av fria radikaler. Under ideala omständigheter fungerar CoQ10 som ett koenzym för energi. När CoQ10 skyddas av ett komplett nätverk antioxidanter kan det generera energi och främja en sundare hy med frisk lyster. Celltrex ® CoQ10 Complete är specifikt utformad med C- och E-vitamin för att förse med ett komplett nätverk skyddande antioxidanter och på så sätt ge maximalt med energi i cellerna.

17 Underlag för fördelarna c) Förstärker CoQ10:s bioaktivitet för ett friskare ungdomligare utseende. När CoQ10 skyddas av ett komplett nätverk antioxidanter, inklusive färglösa karotenoider och C- och E-vitamin, har det möjlighet att fungera som ett koenzym för cellenergi. Cellerna förses med energireserver för att släcka fria radikaler och reparera oxidativa skador. Detta överflöd av energi resulterar i en friskare mer ungdomlig hy då cellprocesserna fungerar på idealisk nivå.

18 Underlag för fördelarna d) Daglig motverkan mot ålderstecken genom ökade energinivåer i huden. Forskare har funnit att oxidativa skador orsakade av fria radikaler bryter ned nyckelkomponenter i cellerna. Denna nedbrytning resulterar i försämrat skydd, inkluderat cellens möjlighet att generera endogena antioxidanter och inre cellförnyelse. CoQ10 är nödvändig för att bistå vid produktionen av cellenergi för att skapa och skydda det protein som ansvarar för ungdomlig hy.

19 Vetenskapliga studier Möjligheten för färglösa karotenoider att skydda CoQ10 i dess energiproduktion undersöktes i två separata studier av ett oberoende laboratorium. Studie 1 : Företogs på fibroblastceller in vitro. Resultaten summeras på nästföljande två sidor. Studie 2 : Fokuserade på färglösa karotenoiders möjlighet att skydda tillgängligheten av CoQ10 när de exponerades för den negativt laddade jonen kaliumhydroxid (KOH). Denna jon kan orsaka samma oxideringseffekter som fria radikaler på CoQ10 och mitokondrier. Resultatet summeras efter sidorna om Studie 1.

20 Cellullär stressnivå NoTreatment Control Group Studie 1: Synergieffekter av CoQ10 och färglösa karotenoider vid cellpåfrestning i fibroblaster Första stapeln (Kontrollgrupp) representerar mänskliga fibroblaster som inte utsatts för påfrestning med interleukin-1 (IL-1), en pro-inflammatorisk cytokin. Andra stapeln (Ingen behandling) representerar mänskliga fibroblaster utsatta för IL-1, men lämnats oskyddade av CoQ10 eller färglösa karotenoider. Tredje stapeln (CoQ10) representerar mänskliga fibroblaster utsatta för IL-1 men skyddade av CoQ10. Fjärde stapeln (Färglösa karotenoider) representerar mänskliga fibroblaster utsatta för IL-1 men skyddade av färglösa karotenoider. Femte stapeln (CoQ10 och färglösa karotenoider) representerar mänskliga fibroblaster utsatta för IL-1 men skyddade av både CoQ10 och färglösa karotenoider.

21 SAMMANFATTNING Resultaten föreslår att en kombination av CoQ10 och färglösa karotenoider är mer effektivt vad gäller effekterna av påfrestning på cellerna (ofta orsakad av UV-strålning och miljöföroreningar) än var och en för sig. Enbart karotenoider förhindrar påfrestning på cellerna med 47% men en kombination av CoQ10 och färglösa karotenoider visar nästan 70% tillbakagång av stressindikatorerna. Studie 1: Synergieffekter av CoQ10 och färglösa karotenoider vid cellpåfrestning i fibroblaster

22 Tabellen till vänster visar effekten av kaliumhydroxid (KOH), en stark bas som via oxidation försämrar biotillgängligheten hos CoQ10, med och utan skydd av färglösa karotenoider. Första stapeln (Kontroll) representerar basens biotillgänglighet med CoQ10. Andra stapeln (KOH) representerar biotillgängligheten hos CoQ10 i närvaro av KOH, en oxidativ agent. Tredje stapeln (Karotenoider och KOH) representerar biotillgängligheten hos CoQ10 i närvaro av KOH och färglösa karotenoider. + KOH Studie 2: CoQ10 biotillgänglighet i närvaro av KOH och färglösa karotenoider CoQ10 biotillgänglighet

23 SAMMANFATTNING Resultaten föreslår att färglösa karotenoider kan skydda CoQ10 från oxidativ försämring orsakad av miljöfaktorer (fria radikaler från UV-strålning och miljöföroreningar). Detta förstärkta protein ger CoQ10 ökad biotillgänglighet, låter cellerna producera optimala mängder energi. Med adekvata energireserver kan cellerna bibehålla en frisk ungdomlig hy. Studie 2: CoQ10 biotillgänglighet i närvaro av KOH och färglösa karotenoider

24 Användning och rekommendationer

25 Användning Användes på morgonen efter rengöring och ansiktsvatten för att skydda mot angrepp från fria radikaler under dagen. Applicera Celltrex ® Ultra Recovery Fluid på kvällen för optimal återhämtning under natten. Pumpa ut ett par droppar på fingertopparna och stryk ut lätt äver ansikte och hals. Följ upp med den fuktighetskräm från Nu Skin ® som bäst passar din hud.

26 Rekommendationer för hudvård Celltrex ® CoQ10 Complete och Celltrex ® Ultra Recovery Fluid samarbetar för att ge din hud mest effektiva skydd mot miljörelaterad oxidation och för att ge en frisk ungdomlig lyster. Morgon Celltrex ® CoQ10 Complete Främjar cellenergi för optimal cellfunktion och skydd; hjälper till att bibehålla en frisk ungdomlig lyster. Kväll Celltrex ® Ultra Recovery Fluid Motverkar oxidativ påfrestning och inflammation för nattlig återhämtning och föryngring.

27 Tillskott till din huds cellenergi – inifrån och ut När produkterna används tillsammans kan inre såväl som yttre tillskott av CoQ10 ha en synergistisk reserveffekt. Det ger huden ett förstärkt skydd mot tappad energi och utsatthet för miljöföroreningar. Energi för din hud—inifrån och ut

28 Nutricentials ™ är topiskt applicerade näringsblockstenar som vetenskapligt bevisats förstärka hudens friska utseende. Denna livsviktiga näring som återfinns i lokal kost runt om i världen tillsätts huden i dess renaste, mest koncentrerade form. Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete innehåller Nutricentials ™ - ingrediensen färglösa karotenoider, som spelar en viktig roll i nätverket av antioxidanter. Tillsammans med E- och C-vitamin arbetar färglösa karotenoider med att skydda och bibehålla upptagningsförmågan hos den energiproducerade näringen CoQ10. ™

29 Repetition Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete med koenzym Q10, det skyddande nätverket av antioxidanter av färglösa karotenoider, och C- och E-vitamin låter din hud återhämta sig från daglig oxidativ påfrestning och ger en ungdomlig fräsch lyster. CoQ10 —naturligt förekommande antioxidant i cellerna som fungerar som koenzym vad gäller genererering av cellenergi. Färglösa karotenoider —skyddar genom att bygga ett nätverk av antixoidanter för att färsäkra optimal bioaktivitet hos CoQ10 för en frisk lyster och fastare hud. E- och C-vitamin —två effektiva redox (regenererande) antioxidanter som bidrar med hälsa och livskraft åt cellerna. Liksom CoQ10 fungerar de bäst i ett komplett nätverk av antioxidanter.

30


Ladda ner ppt "Visste du detta? Allteftersom du åldras, förbrukas den energi i huden som behövs för att bekämpa fria radikaler och skydda mot oxidativ påfrestning, vilket."

Liknande presentationer


Google-annonser