Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till en träff om LEO. Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid.Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid. Få ett intresse för.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till en träff om LEO. Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid.Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid. Få ett intresse för."— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till en träff om LEO

2 Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid.Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid. Få ett intresse för Lions bland unga.Få ett intresse för Lions bland unga. Få in yngre medlemmar i lionrörelsen.Få in yngre medlemmar i lionrörelsen. Träffas, trivas och få bra saker uträttade inom Lions motto: “För samhällsansvar och livskvalité.Träffas, trivas och få bra saker uträttade inom Lions motto: “För samhällsansvar och livskvalité. …………………………………………………………… ……………………………………………………………………… ………… Varför ska vi ha LEO?

3 Vad händer i fadderklubben när vi får en LEO-klubb? Klubben får nya idéer.Klubben får nya idéer. Fler presumtiva medlemmar i form av föräldrar till LEO.Fler presumtiva medlemmar i form av föräldrar till LEO. Gemensamma aktiviteter.Gemensamma aktiviteter. Nya diskussioner.Nya diskussioner. Andra aktiviteter.Andra aktiviteter. Positiv stämning med mera.Positiv stämning med mera.

4 Samla ungdomar och ge dem information om Lions och LEO.Samla ungdomar och ge dem information om Lions och LEO. Använd er av medlemmarnas kontakter. Till exempel Lucia, idrottssammanhang, körer eller gör reklam på skolor och i samhället. Har ni en aktivitet, gör reklam för informationsträffen.Använd er av medlemmarnas kontakter. Till exempel Lucia, idrottssammanhang, körer eller gör reklam på skolor och i samhället. Har ni en aktivitet, gör reklam för informationsträffen. Ha en trevlig sammankomst, gärna med förtäring, där ni ger information om LEO.Ha en trevlig sammankomst, gärna med förtäring, där ni ger information om LEO. Arbeta snabbt, ungdomar är otåliga och vill igång genast.Arbeta snabbt, ungdomar är otåliga och vill igång genast. Hur bildar man en LEO-klubb?

5 Låt ungdomarna arbeta med att sätta mål för klubben.Låt ungdomarna arbeta med att sätta mål för klubben. Gör aktiviteter ihop för att lära känna varandra.Gör aktiviteter ihop för att lära känna varandra. Välj klubbfunktionärer.Välj klubbfunktionärer. Kom igång med egna hjälpprojekt i LEO-klubben.Kom igång med egna hjälpprojekt i LEO-klubben. Information om Lions.Information om Lions. Vad gör vi när vi startat LEO-klubben?

6 Den lionklubb som är fadder betalar en engångsavgift om 100 dollar för att bilda klubben. Denna avgift avser:Den lionklubb som är fadder betalar en engångsavgift om 100 dollar för att bilda klubben. Denna avgift avser: Ett organisationscertifikat/inträdesavgift för 20 nya LEO-medlemmar. Medlemspaket, rockslagsnål och medlemskort.Ett organisationscertifikat/inträdesavgift för 20 nya LEO-medlemmar. Medlemspaket, rockslagsnål och medlemskort. För fadderklubben kostar det 90 dollar per år.För fadderklubben kostar det 90 dollar per år. Vad kostar det att vara fadder för en LEO-klubb?

7 Vilka aktiviteter kan en LEO-klubb ha? LEO-klubb Sölvesborg skänker getter och hönor till Afrika. LEO-klubb Sölvesborg skänker getter och hönor till Afrika. LEO Avesta skänker pengar till behövande i Baltikum. LEO Avesta skänker pengar till behövande i Baltikum. Endast fantasin sätter gränser. Endast fantasin sätter gränser.

8 Vilka får vara med i LEO? Du ska ha fyllt 12 år.Du ska ha fyllt 12 år. Du ska inte ha fyllt 30 år.Du ska inte ha fyllt 30 år. Du bör ha ett intresse av att umgås med trevliga människor.Du bör ha ett intresse av att umgås med trevliga människor. Du bör vilja hjälpa andra människor.Du bör vilja hjälpa andra människor. Du bör ha lite tid att sätta av för LEO.Du bör ha lite tid att sätta av för LEO.

9 Lycka till med er nya LEO-klubb! Om ni har några frågor tveka inte att kontakta LEO-ansvarig i multipeldistriktet Mattias Öberg Uggelbergsvägen 1 774 60 Avesta Mattias.oberg@avesta.se 070-975 6996


Ladda ner ppt "Välkomna till en träff om LEO. Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid.Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid. Få ett intresse för."

Liknande presentationer


Google-annonser