Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

K APARESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING En förening för alla föräldrar på Kapareskolan. Öppet för alla frågor och funderingar som rör våra ungdomar på skolan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "K APARESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING En förening för alla föräldrar på Kapareskolan. Öppet för alla frågor och funderingar som rör våra ungdomar på skolan."— Presentationens avskrift:

1

2 K APARESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING En förening för alla föräldrar på Kapareskolan. Öppet för alla frågor och funderingar som rör våra ungdomar på skolan

3 N ÄR ? V AR ? Vi träffas ca tre gånger per termin i skolans cafe. Kallelsen till mötena går ut via Unikum. Protokoll att läsa finner du på Kapareskolans hemsida under fliken ”så kan du påverka”

4 V ARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED EN FÖRÄLDRAFÖRENING ? Viktigt att det finns ett ”forum” för föräldrar att träffas i. Information skapar trygghet. Påverka och förbättra.

5 V ÅRA MÖTEN : Mötestid: Tisdagar kl 18.30 ca tre gånger/termin Rektorerna är alltid med en del av mötestiden. Viktigt att någon av representanterna från klassen kommer! Samla in klassrepresentanternas mailadress nu på mötet och ge till klassläraren.

6 V I SES PÅ FÖRSTA MÖTET DEN 6 OKT ! Välkomna!


Ladda ner ppt "K APARESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING En förening för alla föräldrar på Kapareskolan. Öppet för alla frågor och funderingar som rör våra ungdomar på skolan."

Liknande presentationer


Google-annonser