Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

När du laddar papper är det viktigt att pappret inte är skadat på något sätt. Om det är skadat finns det stor risk för papperstrassel i maskinen, ett.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "När du laddar papper är det viktigt att pappret inte är skadat på något sätt. Om det är skadat finns det stor risk för papperstrassel i maskinen, ett."— Presentationens avskrift:

1

2 När du laddar papper är det viktigt att pappret inte är skadat på något sätt. Om det är skadat finns det stor risk för papperstrassel i maskinen, ett onödigt irritations- moment!

3 Här ser det ut som om allt är okej, men tyvärr så är det inte det. Det är för mycket ”luft” på båda sidor om pappers- högen. Det kan orsaka papperstrassel eller att maskinen inte förstår vad den är laddad med för papper.

4 Här syns det tydligare vad som är galet. Fäll upp de gröna spakarna 1 på båda sidor om pappershögen och slå lätt på plåtplattorna 2 så ska pappret hamna rätt. Fäll därefter ner de gröna spakarna 1 igen. 1. 2.

5 Så här ska det se ut för att maskinen ska vara nöjd.

6 Allt är frid och fröjd!


Ladda ner ppt "När du laddar papper är det viktigt att pappret inte är skadat på något sätt. Om det är skadat finns det stor risk för papperstrassel i maskinen, ett."

Liknande presentationer


Google-annonser